Mainos

Blogihelmiä: Emotofobiasta kärsivä kertoo sairaudestaan

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Maallista mystiikkaa

Maallista mystiikkaa -blogissa pohditaan henkioppaiden käsitettä.

"Pari kertaa olen kohdannut unessa tai valveunessa naisen, joka on kutsumatta tullut kertomaan minulle jotakin. Hän oli ehkä molemmilla kerroilla sama hahmo, mutta en ole ihan varma. Naisissa oli kyllä jotakin samaa, mutta kummallakaan kerralla mieleeni ei jäänyt tarpeeksi selkeää visuaalista kuvaa neuvojastani. Kyseessä on molemmilla kerroilla ollut punertavatukkainen nainen, ei ihan nuori enää, ja jotenkin ilkikurinen hän on myös ollut. Mitään elämää suurempia neuvoja hän ei ole minulle antanut, tai sitten en ole vain osannut tulkita hänen sanomisiaan."

Lukiolaista elämää

Shutterstock

Lukiolaista elämää -blogissa kerrotaan emetofobiasta.

"Sydän hakkaa rinnassa. Pulssi nousee. Kädet tärisee. Hikoiluttaa. Ällöttää. Mieleen nousee ajatus: ”Voi ei, entä jos mä oon seuraava!” Pala nousee kurkkuun. Kyyneleet pyrkivät silmiin. Jollain keinoin saan pidettyä ne kuitenkin aisoissa. Olen valmiina ottamaan jalat alle. Adrenaliinitaso kasvaa kasvamistaan. Kuolen - muuta vaihtoehtoa ei ole. Olen valmis lukkiutumaan kotiin vaikka koko viikoksi, jos tarve vaatii."

Tällainen on mun normipäivä. Emetofobia ei ole mikään helppo sairaus.

Stilissima

Stilissiman blogissa kerrotaan, mikä on uusinta uutta hääasusteissa.

"Uusinta uutta asusteiden kategoriassa ovat lyhyet hunnut. Uudet kaikkein lyhimmät mallit ovat vain noin 20 cm pitkiä niskaan kampauksen alle kiinnitettäväksi tarkoitettuja huntuja, jotka sopivat erityisen hyvin fiftarityylisten pukujen asusteiksi. Hunnut ovat myös entistä enemmän birdgage-tyylisiä näyttävästi suuremmin verkkomaisin silmin. Niin perinteisen hunnun muotoisina kuin silmille asetetavana mallina. Tai sitten klassinen kaksikerroksinen malli."

Femme

Femme pohtii blogissaan, miten käy kun vanha suola janottaa.

"Joku kirjoitti, että seksi tuntui paremmalta, kuin mitä he muistivat. Luultavasti se oli myös parempaa, kyllä siinä on varmasti mukana sitä ”näyttämisen” halua. Mutta saako vain näyttämisen halu meidät haksahtamaan exän syliin?"

Nuoren naisen ajatuksia

Shutterstock

Nuoren naisen ajatuksia -blogissa eletään stressaavaa aikaa.

"No nyt se sitten tapahtu. Kutsu ulosottoselvitykseen, WTF! Miksi? No tietenkin velkojen takia joita en itse ole aiheuttanut. Ihanaa tämä elämä. Stressi ja paineet ovat saanet kroppani käymään ylikierroksilla, joka aiheuttaa turpoamista. Kaikki tarttuu reisiin ja vatsaan vaikka en edes syö makeata paljoa."

Elämää viidakossa

Ylpeäksi yksinhuoltajaksi itseään kuvaileva blogisti kirjoittaa tällä kertaa tupakasta.

"Jos tämä maa menee tuolle linjalle, että tupakka kielletään, niin olen sitä mieltä että myös alkoholin myyntiä ja mainontaa pitää rajoittaa. Tv:ssä ei näy tupakkamainontaa, ellei kyse ole Nicorette yms mainoksista. Eikös se alkoholi ole vähintääkin yhtä vaarallista terveydelle?"

Koonti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.