Mainos

Blogihelmiä: Blogisti kuvailee synnytyksensä hetki hetkeltä

Helmestä löytyy luonnollisesti myös helmiä blogisteja. Hittiblogien parhaat palat on nyt koottu yhteen artikkeliin!

Lue, mitä blogisteillamme on tarjolla tällä viikolla. Jokaisen otteen perässä on linkki, josta pääset lukemaan koko artikkelin.

Kirppu times

Blogissa seurataan synnytyksen etenemistä hetki hetkeltä:

"Jumalattomat kivut alkoivat n.klo:23:00, sain silloin kipuihin Panadol 1g ja nukahtamislääkkeen. Tämä ei kovin pitkälle kantanut 23:30 puristin yöpöydän ”nuppia” rystyset valkeana ja kirosin."

Häämatkalla purjeveneessä

Häämatkalaiset ovat saapuneet Pääsiäissaarelle:

"Lopulta säätiedotus lupasi niin rauhallisia oloja ankkuripaikallemme, että uskaltauduimme rantaan pidemmäksi aikaa. Pakkasimme tällä kertaa mukaan hammasharjat ja muut yöpymiskamat, sillä toivoimme löytävämme kohtuuhintaisen majapaikan yöksi. Tarkoituksena oli vuokrata auto päiväksi ja ottaa huone yhdeksi yöksi, mutta viihdyimme niin hyvin, että triplasimme molemmat – vietimme maissa siis kolme vuorokautta."

Lukupiiri

Leena arvosteli Lukupiirissä uuden Beatles-kirjan Can't buy me love:

"Suurena Beatles-fanina suorastaan ahmin kirjan, enkä ihmetellyt lainkaan miten sama tarina menestykseen nousevasta pienestä liverpoolilaisesta yhtyeestä voi kerta toisensa jälkeen kietoa pauloihinsa. Can’t Buy Me Love on taitavasti koottu teos, jossa Gould puhaltaa uutta henkeä tuttuun tarinaan."

Lemmikkipuisto

Lemmikkipuistossa ihaillaan koira-aiheista runoa:

"Mikko Perkoila on tavoittanut jotain ajattelemisen arvoista kappaleessaan ”Koira tapaa tuttujaan”: Koira juosta jolkuttaa Kylätietä kylää kohta..."

Stilissima

Stilissiman muotiblogisti miettii, kuinka paljon vaate saa maksaa:

"Tänään sain puhelun eräältä luksusmerkiltä Englannista. He haluavat ehdottomasti saada tuotteensa Suomen markkinoille ja he ovat vakuuttuneita siitä, että Suomessa minä olisin paras myymään niitä. Tarjottu tuote on Swarovskin kristallein koristellut kengät, hintaa noin 2500 - 7000 euroa pari."

Emmin muotiblogi

Emmi tarkastelee Alexa Chungin pukeutumista:

"Alexa Chungin sinistä ja beigeä yhdistävä mekko on mielestäni esimerkki mielenkiintoisesta mutta yksinkertaisesta pukeutumisesta. Kokonaisuus toimii ilman asusteröykkiöitä."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.