Blake Lively paljastaa kauneutensa salat

Gossip Girl -tähti Blake Lively ei kaipaa stylistejä avukseen. Tähti rakastaa tälläytymistä niin, ettei hän halua ulkopuolista apua erilaisia lookeja miettiessään.

Näyttelijä Blake Lively on viime aikoina promonuut uutta Savages-elokuvaansa. Savagesin ensi-illassa Los Angelesissa Lively nähtiin Zuhair Muradin iltapuvussa ja Lively selittää, että vaihtoehtoja illan lookiin oli kaksi.

– Tummat silmät ja vaaleammat huulet tiukasti taakse vedetyn pitkän ponihännän kanssa tai Rita Hayworth -look pitkien punaisten kynsien ja kissamaisten silmien kanssa. Valitsin jälkimmäisen, koska minulle se oli hauska, erityinen tilaisuus, tähti paljasti Vogue.comille.

Seuraavaan ensi-iltaan Lively valitsi täysin toisentyyppisen lookin.

– Seuraavassa ensi-illassa New Yorkissa minulla oli ylläni kaunis Guccin vaaleankeltainen iltapuku ja sen kanssa ajattelin (lookiksi) kreikkalaista tai Kesäyön unelmaa. Joten tehdäkseni lookista erilaisen edellisiltaan verrattuna ajattelin, että haluan korkean ponihännän tai letin. Ja minulla oli kaulakoru, jonka olin ajatellut laittavani, joten päätin kiertää sen letin ympärille tehdäkseni siitä kiinnostavamman, Lively selittää.

Muoti on muodokkaalle vaaleaverikölle hauska harrastus, josta tähti ei ota liikoja paineita. Lively on kuuluisa siitä, ettei käytä stylistejä apunaan.

– Ei ole mitään, mitä ei voisi tehdä. Kyse on siitä, kuka haluaa olla sinä iltana.

Kauneusvinkeikseen Lively paljastaa luksusvartalovoiteella läträämisen ja meikittömät päivät. Hiuksensa tähti pitää mielellään huolettoman sekaisina. Vaikka kaunotar pyörii samoissa piireissä toinen toistaan upeampien Hollywood-tähtien kanssa, on tähden kauneusihanne vaatimattompaa sorttia.

– Äitini on suurin kauneus- ja tyyli-ikonini – kaikki sisareni myös. Hän on niin elegantti ja niin hauska ja niin boheemi. Hän tekee kaiken niin lapsenomaisella ihmetyksellä. Hän on niin kaunis siksi, että on niin kiltti kaikille. Hän kertoo aina kaikille, kuinka hyviltä he näyttävät. Mielestäni se on kaunista – hän on hyvä nainen, hyvä (kauneus)ikoni, tähti kiittelee.


Lähde: femalefirst.co.uk

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja