Birkhead: Dannielynn on täysin terve!

Valokuvaaja Larry Birkhead on tyytyväinen, koska tämän pieni Dannielynn-tytär on osoittautunut terveeksi tyttövauvaksi. Birkhead kertoo olleensa huolissaan lapsen terveydentilasta, koska tämän äiti, helmikuussa kuollut kohumalli Anna Nicole Smith, käytti monia erilaisia lääkkeitä raskautensa aikana.

Birkhead ja Smith erosivat lopullisesti viime toukokuussa Smithin ollessa vielä raskaana. Eron syynä oli muun muassa jatkuva riitely Smithin syömistä pillereistä.

Birkheadin isyys vahvistettiin pitkään jatkuneen taistelun jälkeen, jota hän kävi Smithin viimeisintä poikaystävää, Howard K. Sterniä, vastaan.

- Olin huolissani Dannielynnistä, koska tiesin Annan taustan. Näin kuitenkin ultraäänikuvat, kun hän oli neljännellä kuulla raskaana. Spesialistit vakuuttelivat myös, että vauvan kehitys oli raskauden aikana täysin normaalia, Birkhead kertoo brittiläisen OK!-lehden haastattelussa.

Birkhead kuvailee lastaan innostuneesti.

- Hän on kasvanut viime aikoina paljon ja hänellä on Annan pitkät jalat. Dannielynn on todella kaunis ilmestys! En ole ollenkaan huolissani, ja puhuttuani vielä kerran lääkärien kanssa en murehdi enää yhtään.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat