Bion 3 -testiryhmä valittu!

Helmen ja Merckin Bion 3 -testiryhmään valittiin 200 vastustuskykyä kaipaavaa henkilöä. Ryhmä saa testailla tuotetta kahden kuukauden ajan, jonka jälkeen he raportoivat kokemuksistaan Helmen sivuilla.

Bion 3 -testiryhmään valittiin miehiä ja naisia, nuoria ja vanhempia. Testattavana on kaksi Bion 3 -probiootti-vitamiini-valmistetta: Adult ja Senior.

Näin testiryhmään valitut perustelivat, miksi juuri heidän tulisi saada kokeilla tuotetta:

"Kärsin erilaisista elämänlaatua heikentävistä vatsavaivoista, joihin ei tunnu löytyvän pysyvää ratkaisua. Olen innokas kokeilemaan uutta tuotetta josko sillä jopa saisi epävakaisen ja erittäin oikukkaan vatsan kuriin."

"Olen nyt jo yhden rajun flunssan tänä vuonna sairastanut enkä todellakaan haluaisi enää toista, saati kolmatta kokea."

"Minulla on kaksi tarhaikäistä lasta, jotka ovat yleensä aina syksyn ja talven enemmän tai vähemmän räkäisiä. Luullakseni tästä syystä myös minä sairastan syksyisin ja talvisin useamman flunssan. Nyt olisi loistava tilaisuus koittaa välttää nämä ikävät taudit."

"Työskentelen haastavassa työssä, jossa toimin kouluttajana ja konsulttina ja joudun olemaan tekemisissä myös vaikeasti vammaisten ihmisten kanssa. Pienikin pöpö voi olla heille kohtalokas, joten myös minun kuntoni vaikuttaa suuresti siihen, kuinka ja milloin voin työskennellä. Myös jatkuva matkustaminen töiden puitteissa vaatii veronsa."

"Kärsin aina syksyisin flunssasta ja joudun olemaan useampia jaksoja pois töistä. Olen kokeillut erilaisia vitamiinivalmisteita, mutta mikään ei tunnu auttavan. Nyt olisikin mielenkiintoista kokeilla, olisko tästä tuotteesta apua tilanteeseen."

"Kaipaan lisäpuhtia"

"Olen juuri nyt sairaslomalla ja todella tarvitsen lisäpuhtia ja uutta iloa elämään. Olen kiinnostunut kokeilemaan, millainen vaikutus minuun nimenomaan senioreille tarkoitetuilla valmisteilla on."

"Kaipaan nimenomaan lisäpuhtia ja uutta iloa elämään. Olen kovin stressaantunut työni vuoksi, joten olisi mukava välttää myös sairastelu, johon olen tästä syystä aika alttiina."

"Olen työssä päiväkodissa ja lapset tuovat paljon eri pöpöjä. Haluaisin estää viime keväänä minua vaivanneen flunssakierteen ja sitä seuranneen antibioottirumban.Lisäksi näin pimeän ajan lähestyessä lisäenergia on tarpeen."

"Koska tiedän, ettei pelkkä pottu ja lihapulla riitä pitämään loitolla ympärillämme väijyviä viruksia ja varsinkin, kun olen jo yli 50 v., tarvitsen sisäisen sotajoukon avukseni taisteluun kaikenmaailman tauti-ilkiöitä vastaan. Ja kaupanpäällisiksi saan lisää elinvoimaa!"

"Olen kuin kävelevä bakteeri-imuri. Syksyllä saan kaikki mahdolliset ja mahdottomatkin nuhat ja tuntuu, että aina olen kipeänä. Olen myös väsynyt ja apaattinen näin syksyn tullen. Lisäksi vatsani on todella, todella herkkä ja reagoi kaikkeen pieneenkin. Olisin siis enemmän kuin innokas testaamaan Bion 3 Adult-probiootti- vitamiinivalmistetta ja katsomaan, onko siitä todella minulle apua!"

"Olen vähän väliä flunssassa ja saan kaikki tartunnat lapsiltani.Tarvitsen apukeinoja vastustuskyvyn tehostamiseen."

"Toimin kouluavustajana yläasteella ja koululaisten kanssa touhuaminen vaatii energiaa. Lisäksi toivoisin saavani lisäpuhtia tanssitunneille ja viikonloppuihin! Myös lisää vastustuskykyä, jotteivat kaikki pöpöt tarttuisi mukaan työpaikaltani."

"Olen allerginen ja astmaattinen, joten flussat tarttuu liian helposti, ja tähän asti joka vuosi olen ollut useamman kerran vuodessa flunssassa."

Seuraa testin etenemistä Helmen sivuilta.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja