Big Brotherissa kohauttanut Emmerdale-tähti paljastaa syyn käytökselleen: "Minun olisi pitänyt saada apua 20 vuotta sitten"

Roxanne Pallett on joutunut kohtaamaan rankan menneisyytensä terapiassa.

Entinen Emmerdale-tähti Roxanne Pallett paljastaa, että hänellä on todettu post-traumaattinen stressioireyhtymä. Pallett aiheutti skandaalin viime syksynä Julkkis Big Brother -ohjelmassa ja katosi sen jälkeen julkisuudesta.

Pallett joutui myrskyn silmään väittämällä, että Ryan Thomas oli pahoinpidellyt häntä Big Brother -talossa. Konflikti syntyi, kun Thomas leikillisesti esitti tappelevansa Pallettin kanssa. Myöhemmin Pallett väitti Thomasin lyöneen häntä kylkeen ja pyysi, että Thomas poistettaisiin talosta.

Fanit olivat voimakkaasti Thomasin puolella, ja monen mielestä Pallett liioitteli tapahtunutta. Kohun seurauksena Pallett päätti poistua Big Brother -talosta. Myöhemmin Pallett näki tilanteen videolta ja myönsi, että oli tehnyt virheen.

Kohun jälkeen Pallett katosi julkisuudesta. Nyt hän kertoo Closer-lehdelle, että hänen itsetuntonsa kärsi kovan kolauksen, ja hän yrittää edelleen toipua tapahtuneesta.

– Se on musertavaa, sillä ihmisillä on edelleen mielipiteensä minusta. On tarpeeksi paha, kun yksi ihminen ei pidä sinusta, mutta kun tuhannet ovat sinua vastaan… Ymmärrän sen kyllä.

Pallett on saanut viime kuukausina ajatuksiaan järjestykseen terapian avulla. Hän kertoo katuvansa syvästi käytöstään Big Brotherissa.

– Tein todella väärin, ja olen pahoillani siitä tuskasta, jota aiheutin Ryanille, hänen perheelleen ja muille katsojille.

Pallett on puhunut avoimesti rankasta menneisyydestään. Hän jäi 16-vuotiaana loukkuun palavaan taloon, on ollut väkivaltaisessa suhteessa ja joutunut selviytymään parhaan ystävänsä itsemurhasta. Kaksi viikkoa ennen Big Brother -taloon astumista hän joutui autokolariin. Hän uskoo rankkojen tapahtumien vaikuttaneen siihen, miten hän käyttäytyi Big Brother -talossa.

– Minun olisi pitänyt saada apua 20 vuotta sitten, hän toteaa.

Big Brother -talon tapahtumat ja niiden jälkeinen romahdus saivat Pallettin lopulta hakeutumaan terapiaan. Hänen lääkärinsä mukaan autokolari laukaisi post-traumaattisen stressioireyhtymän, joka johtui hänen menneisyytensä traumojen aiheuttamasta ahdistuksesta.

Lähde: Mirror

Lue myös:

    Uusimmat