Beyoncé ja Jay-Z juhlistivat rakkauttaan

Beyoncé ja Jay-Z eivät peittele onneaan. Pariskunta vahvisti liittoaan järjestämällä toiset hääjuhlat. Heidän yhteinen onnennumeronsa neljä näkyi tässäkin asiassa.

R'n'B-tähti Beyoncé Knowles, 30, ja räppäri Jay-Z, 42, ovat uusineet vihkivalansa – tietysti tasan neljä vuotta häidensä jälkeen. Ensimmäisen kerran pariskunta meni naimisiin 4.4.2008.

Kyyhkyläisillä on yhteistä taivalta jo 10 vuotta takana, eikä kyllästymisen merkkejä näy. Heidän yhteinen hittibiisinsä "Crazy in Love" pitää siis yhä paikkansa.

Star Magazinen haastatteleman tuttavan mukaan avioparin onni on vain lisääntynyt heidän esikoisensa Blue Ivyn synnyttyä kolme kuukautta sitten.

– He tahtovat vahvistaa sidettä toisiinsa järjestämällä toiset hääjuhlat. Rakkaus on heidän mielestään juhlimisen arvoinen asia.

Vihkijuhlan kerrotaan olleen vaatimaton, mutta elegantti tapahtuma. Perheen lisäksi kutsuja juhlaan oli jaettu ainakin Kanye Westille ja Oprah Winfreylle. Huhujen mukaan Beyoncé oli kutsunut myös etäisenä pidetyn isänsä vihkitilaisuuteen, jotta heidän välillään ei olisi 'pahaa verta'.

Pariskunnalla on erityinen mieltymys numeroon neljä. Toinen hääjuhla järjestettiinkin tasan neljä vuotta ensimmäisten jälkeen. Beyoncé on syntynyt neljäs syyskuuta ja Jay-Z neljäs joulukuuta. Numero neljä koristaa molempien ihoa tatuoinninkin muodossa. Myös heidän esikoislapsensa nimi viittaa lukuun neljä.


Lue lisää:MTV3/Helmi

Lähde:Music News

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat