Minkä merkityksen Beyoncén lapsen nimi kätkee?

Beyoncén ja Jay Z:n vastikään syntynyt tyttölapsi sai nimekseen Blue Ivy Carter. Minkälaisen merkityksen nimi kätkee taakseen?

Maailmantähdet antavat tätä nykyä mielellään lapsilleen mitä erikoisempia nimiä. Myös Beyoncé ja Jay-Z päättivät nimetä lapsensa omintakeisesti.

Beyoncé ja Jay-Z ovat kertoneet nimenneensä lapsensa Blue Ivy Carteriksi. Sinisiin tunnelmiin viittaava nimi kätkee taakseen merkityksiä.

Tietojen mukaan lapsen nimi Ivy viittaa roomalaiseen numeroon neljä eli IV. Numero neljä on erityisen merkityksellinen sekä Beyoncélle että hänen miehelleen.

Beyoncé on syntynyt neljäs syyskuuta ja Jay Z neljäs joulukuuta. Pariskunta myös avioitui 4.4.2008. Tietojen mukaan he ovat tatuoineet numeron IV omiin vasempiin nimettömiinsä. Beyoncé nimesi niin ikään viimeisimmän albuminsa IV-symboliksi.

Pariskunnan vastasyntyneen tyttären etunimi Blue saanee merkityksensä isänsä albumien nimistä. Mies on julkaissut albumit The Blueprint, The Blueprint 2: The Gift & The Curse sekä The Blueprint 3.

Jää nähtäväksi, vahvistaako pariskunta tyttärensä nimeen liittyvät merkitykset vielä tulevaisuudessa itse.

Lue myös:


MTV3/Helmi

Lähde: People

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja