Mainos

Ben & Jerry'sin jäätelöt mukaan Reiluun kauppaan

Erikoisista jäätelöistään tunnettu Ben & Jerry's lähti mukaan Reiluun kauppaan jo vuonna 2005. Nyt yritys muuttaa loputkin raaka-aineensa Reilun kaupan mukaisiksi.

Vuoteen 2013 mennessä kaikki Ben & Jerry'sin jäätelöt muuttuvat Reilun kaupan tuotteiksi. Ben & Jerry's oli ensimmäinen jäätelöyritys, joka alkoi sertifioida raaka-aineitaan Reilun kaupan mukaisiksi vuonna 2005. Nyt yritys aikoo muuttaa loputkin raaka-aineensa eettisesti tuotetuiksi. Tämä tarkoittaa sitä, että sertifioinnin saavat kaikki yrityksen käyttämät raaka-aineet aina kaakaosta ja pähkinöistä hedelmiin.

– Reilun kaupan sertifioinnin avulla voidaan olla varmoja, että tuottajia kohdellaan reilusti. Koko Reilun kaupan idea on arvojemme mukainen ja sopii käsitykseemme oikeasta ja väärästä. Kukaan ei halua ostaa tuotteita, joita tehdessä on riistetty muita, toteaa Jerry Greenfield, toinen Ben & Jerry´sin perustajista.

Viljelijät, jotka myyvät Reilun kaupan sertifioituja tuotteita, ansaitsevat paremmin. Reilun kaupan lisät antavat myös mahdollisuuden investoida viljelyksiin, sekä perheiden ja yhteisöjen hyvinvointiin ja tulevaisuuteen. Reilu kauppa tarkoittaa, että sertifioidut viljelijät toimivat ympäristöä säästäen ja kestävän kehityksen arvoja kunnioittaen.

MTV3

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.