Belgian supertähdeltä karua tekstiä kammotaklauksen seurauksista: "En tunne toista puolta kasvoistani"

6:45
Kevin De Bryune iski maalin ja syötti toisen Tanskaa vastaan.

Belgian supertähti Kevin de Bruyne pelasi ensimmäiset minuuttinsa jalkapallon EM-turnauksessa torstaina, kun joukkue kaatoi Tanskan 2-1. De Bruyne kertoi ottelun jälkeen, kuinka edelleen kärsii Mestarien liigan finaalissa tulleesta kasvovammasta.

De Bruyne tuli ottelussa puoliajalla kentälle Belgian ollessa 0-1-tappioasemassa. Manchester Cityä edustava supertähti nosti Belgian voittoon syöttämällä ensimmäisen ja viimeistellen toisen joukkueen osumista.

Belgialainen oli ollut sivussa joukkueen ensimmäisen pelin Venäjää vastaan loukkaantumisen takia. Hän sai Chelsean Antonio Rudigerilta taklauksen kasvoihinsa Mestarien liigan finaalissa. De Bruynella sai tilanteessa nenäänsä sekä silmäkuoppaansa murtumat. Hän sanoi ottelun jälkeen kärsivänsä edelleen loukkaantumisensa oireista.

– Olen iloinen, että pystyin pelaamaan tänään. En tunne toista puolta kasvoistani. Se on täsmälleen sama, kuin olisit juuri ollut hammaslääkärissä. Hermoni ovat vakavasti vaurioituneet ja paranemisessa voi kestää kuusi kuukautta, De Bruyne kertoi.

– Se on ikävä tunne, mutta tärkeintä on se, että voin pelata, De Bruyne totesi.

Belgia on nyt B-lohkon kärjessä kuudella pisteellä ja varmisti voitollaan jatkopaikan. Huuhkajat kohtaa päätöskierroksella Belgian ja Tanska lohkon toisessa ottelussa Venäjän.

Korjattu ottelun lopputulos ingressiin kello 10.56. 

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja