Beatles Forever -revyy palaa lavalle

Kangasalla ensi-iltansa vuonna 2007 saanut Beatles Forever -musiikkirevyy nähdään nyt toista kertaa Helsingissä. Ikivihreitä The Beatles -kappaleita soittavan The Urban Crow -yhtyeen lisäksi lavalla nähdään Jussi Raittinen, Seppo Tammilehto ja Jiri Nikkinen

Tapani Lepomäen käsikirjoittama Beatles Forever -musiikkirevyy valtaa Linnanmäen Peacock-teatterin lavan maaliskuussa.

Lepomäki on haastattelussaan kertonut halunneensa tarjota jotain kaikille tosidiggareista niihin, jotka eivät ole Beatlesista koskaan kuulleetkaan.

Musiikkirevyyn esiintyjäbändi, The Urban Crow on niin sanottu tribuuttibändi, joka soittaa esikuvansa kappaleita mahdollisimman tarkasti alkuperäisversioita mukaillen. The Urban Crow soittanut kymmenen keikkaa Liverpoolin The Cavern Clubilla, jota pidetään The Beatlesin kotiklubina. Bändi on myös kutsuttu kaksi kertaa esiintymään Liverpoolin Beatle Week -festivaalille, joka kokoaa Beatles-harrastajat ympäri maailman kerran vuodessa yhtyeen kotikaupunkiin.

Suunnitelmissa valtakunnallinen kiertue

Suuren suosion saavuttaneen Beatles Forever -musiikkirevyyn ensimmäiset esitykset Kangasalla ja Tampereella myytiin loppuun. Revyy on ehtinyt herättää ihastusta myös Uudessakaupungissa ja Helsingin Apollo Clubilla.

Alustavia suunnitelmia valtakunnallisesta kiertueesta syksyllä 2009 on tehty. Kiertueelle lähtevät todennäköisesti mukaan samat vierailevat solistit, jotka nähdään maaliskuussa Peacock-teatterin lavalla.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja