BB-voittaja Kristian Heiskari ja rokkari Archie Cruz löysivät yhteyden toisistaan – yhteiset projektit ovat jo tulilla: "Jos oikeasti tehtäisiin se"

Kurkista vuoden 2012 Big Brother -talon käytäviin.

Kristian Heiskari ja Archie Cruz ystävystyivät Selviytyjät Suomi -ohjelman myötä.

Vuoden 2019 Big Brotherin voittanut Kristian Heiskari haastoi itsensä uudelleen osallistumalla Selviytyjät Suomi -ohjelmaan, joka kuvattiin tällä kertaa suomalaisessa erämaassa. 

Big Brotherin voiton jälkeen Heiskari on tehnyt kertomansa mukaan paljon töitä. Heiskari kertoi MTV Uutisille Selviytyjien etäpressissä perustaneensa Big Brotherin voittorahoilla toiminimen, jonka myötä hän tekee esimerkiksi maalaushommia, rakennus- sekä tietoliikennetöitä. 

– Koitan tehdä semmoisia duuneja, missä ei v*tuta koko ajan ja semmoisia, mistä saa vielä kohtalaisen korvauksen. Yrittänyt olla aktiivinen ja omatoiminen monessa asiassa. Mutta ei sillä tavalla elämä ole oikeastaan muuttunut loppujen lopuksi juurikaan. Selviytyjien myötä Heiskarin kevääseen on tiedossa mahdollisesti myös uusia projekteja, sillä hän ystävystyi saarella ollessaan rokkari Archie Cruzin kanssa, ja kaksikko on pohtinut yhteisen projektin mahdollisuutta. Cruz kertoi MTV Uutisille puolestaan, että kyseinen projektisuunnitelma on yhteinen podcast. 

– Meillä tuli semmoinen hauska läppä tuolla saarella, että laittaisi podcastin pystyyn ja ollaan tässä mietitty, jos oikeasti tehtäisiin se, Cruz hehkutti tuolloin. 

Heiskarin mukaan hän ja Cruz löysivät Selviytyjissä nopeasti yhteisen sävelen.

– Molemmilla on aika samanlainen suorasukainen tyyli, meillä klikkasi suoraan ja nyt ollaan tässä jonkin verran hengattu, Heiskari mietiskeli.  

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja