Bayern München käänsi tukalan tilanteen tyylillä voitoksi – Kylian Mbappe hurjana Espanjassa

Häikäisevä maali! Thomas Müller ohjasi Matthijs de Ligtin huiman volleyn verkkoon 1:38
Thomas Müller puski Matthijs de Ligtin häikäisevän volleyn verkkoon.

Bayern München nousi tukalasta asemasta jatkoon, kun se kukisti Lazion maalein 3-0 ja eteni Mestarien liigan puolivälieriin yhteismaalein 3-1.

Bayern lähti otteluun pakkovoiton edessä, sillä se hävisi joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen Roomassa lukemin 0-1.

Kotiyleisönsä edessä Bayern esiintyi pirteämmin. Harry Kane puski Bayernin yhteismaaleissa tasoihin 38. peliminuutilla.

Bayern Münchenille tärkeä maali – Harry Kane nikkasi saksalaisjätin johtoon 1:22
Harry Kane toi Bayernin yhteismaaleissa tasoihin avausjaksolla.

Vain muutamaa minuuttia myöhemmin verkko heilui jälleen, kun Thomas Müller ohjasi päällään Matthijs de Ligtin upean volleyn verkkoon.

Toisella puoliajalla Bayern löi Lazion lopullisesti kanveesiin, kun Kane iski illan toisen maalinsa italialaisvierailijoiden verkkoon.

Bayern lyö lisää löylyä – Harry Kane tekee jo toisen maalinsa Lazion verkkoon 1:14
Harry Kane iski illan toisellaan Bayernin 3-0-osuman.

Voiton myötä Bayern eteni puolivälieriin yhteismaalein 3-1.

Kylian Mbappe PSG:n sankari

PSG voitti Real Sociedadin 2-1 ja eteni tyylillä puolivälieriin yhteismaalein 4-1.

Ranskalaisjätin suurin sankari oli kaksi maalia tehnyt Kylian Mbappe.

Avausjaksolla Mbappe harhautteli vaarattoman näköisen tilanteen jälkeen jalkansa vapaaksi ja laukoi pallon tarkasti takakulmaan.

Kylian Mbappen maali sai verkon irtoamaan - PSG marssimassa kohti puolivälieriä 1:28
Kylian Mbappe pisti Real Sociedadin puolustajat sekaisin ja iski pallon takakulmaan.

Toisella nelivitosella Mbappe karkasi vasemmalta laidalta karkuun ja sijoitti pallon takuuvarmasti etukulmaan. Maali oli Mbappelle Mestarien liiga -kauden kuudes.

Real Sociedad onnistui iskemään pallon kertaalleen PSG:n maaliin, mutta osuma hylättiin paitsion vuoksi. Muutama minuutti ennen täyttä aikaa Sociedad onnistui hyväksytysti, kun Mikel Merino ohitti Gianluigi Donnarumman.

Maali jäi kuitenkin illan viimeiseksi, joten PSG marssi jatkoon yhteismaalein 4-1.