Barrichello manasi varikko-ongelmia

Brawn GP -tallin Rubens Barrichello sijoittui sunnuntaina ajetun Singaporen F1-osakilpailun kuudenneksi. Brassikuski kertoi hävinneensä sijoituksen tallitoverilleen Jenson Buttonille toisella varikkokäynnillään.

- Tapahtumarikas viikonloppu ja vaikea kilpailu. Sain hienon startin, nousin pari sijaa ja kaikki sujui ensimmäisellä stintillä hyvin. Ikävä kyllä turva-auton tulo radalle ei pelannut peliä minun pussiini, mutta olin hyvissä asemissa, kertoi Barrichello.

Barrichello harmitteli toisella varikkokäynnillään ilmaantuneita ongelmia. Moottorin sammuminen pudotti brassikuskin tallitoverinsa Buttonin taakse.

- Ikävä kyllä minulla oli vaikeuksia toisella varikkopysähdyksellä. En saanut vaihdetta vapaalle, jonka seurauksena moottori sammui. Menetin tästä syystä ratkaisevan paljon aikaa, enkä kyennyt pysymään enää Jensonin edellä. Tämän jälkeen jarrut tuottivat ongelmia. En pystynyt enää taistelemaan, joten lopputuloksena oli kuudes sija, kertoi Barrichello

Barrichello ei ollut täysin tyytymätön viikonlopun saldoon, vaikka mestaruustaistelussa ero tallitoveriin kasvoikin yhdellä pisteellä. Kaksikon ero Buttonin hyväksi on nyt 15 pistettä, kun kaudesta on ajamatta enää kolme osakilpailua.

- Viikonloppu olisi voinut olla parempi, mutta hävisin kaiken tapahtuneen jälkeen Jensonille vain yhden pisteen mestaruustaistelussa. Pysyn positiivisella mielellä, vakuutti Barrichello.

(MTV3)

Katso Singaporen GP:n viimeinen kierros MTV3 Katsomosta:

Lue myös:

    Uusimmat