Barcelonan tähtihyökkääjä vastasi napakasti seurapomon siirtopuheisiin – "Kukaan ei ole sanonut minulle"

11:04
Videolla kuvaa Barcelonan ja Bayern Münchenin Mestarien liiga -kohtaamisesta.

Barcelonan puheenjohtaja Josep Maria Bartomeun viimeaikaiset puheet joukkueen mahdollisista myyntitalkoista ovat kantautuneet myös tähtihyökkääjä Luis Suarezin korviin.

Bartomeu kertoi hiljattain, että Barcelona aikoo myydä pelaajiaan kesällä uuden projektin tieltä. Kaikki pelaajat eivät kuitenkaan ole myynnissä. Bartomeun mukaan Lionel Messi, Marc-Andre ter Stegen, Clement Lenglet, Nelson Semedo, Frenkie de Jong, Antoine Griezmann ja Ousmane Dembele eivät ole myynnissä.

Messi on kuitenkin lähteiden mukaan ilmaissut halunsa lähteä seurasta.

Bartomeun listalta puuttuvat pitkään joukkueen avainpelaajina häärineet Luis Suarez, Gerard Pique, Jordi Alba ja Sergio Busquets, mikä avasi heti spekulaatiot nelikon tulevaisuudesta.

Bartomeun sanat kiirivät myös Suarezin korviin. Uruguaylainen tähtihyökkääjä ei ole kuullut seurapomolta itse sanakaan tulevaisuudestaan.

– On ollut puhetta nimistä, jotka puheenjohtaja antoi julkisuuteen liittyen mahdollisiin muutoksiin. Kukaan ei ole kuitenkaan sanonut minulle, että he haluaisivat jatkaa ilman minua, Suarez sanoo El Paisin mukaan.

Suarez toivoo, että Bartomeu sanoo asiat henkilökohtaisesti suoraan, jos Suarezilla ei ole enää tulevaisuutta seurassa.

– Jos tämä seura niin haluaa, olisi hyvä, että seuran johtohenkilö puhuisi minulle suoraan. Olen ollut Barcelonassa kuusi vuotta, mikä on tarpeeksi siihen, että voi sanoa, mitä ajattelee. On parempi sanoa minulle, jos olen yksi pelaajista, jotka he haluavat ulos. Se jää nähtäväksi.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja