Barbra Streisand tyynenä

Yhdysvaltalainen Barbra Streisand suhtautuu tyynesti niin torstaina saamaansa Grammy-ehdokkuuteen kuin myös häviämäänsä oikeusjuttuun. - Joskus voittaa, joskus häviää, sanoo Streisand kuultuaan ehdokkuudestaan The Movie Album -kategoriassa.

Tuomari hylkäsi keskiviikkona sananvapausoikeuteen nojaten Streisandin nostaman kymmenen miljoonan dollarin kanteen. Streisand haastoi harrastajavalokuvaaja Ken Adelmanin oikeuteen, kun tämä oli ottanut ilmakuvia hänen kartanostaan ja julkaissut ne internetissä osana raporttiaan Kalifornian rannikon eroosiosta.

Streisandin asianajaja John Gatti sanoo, että tuomarin päätös "ei ottanut huomioon Streisandin suurinta huolenaihetta, hänen nimeään sivuilla talon kuvan yhteydessä". Tuhansien muiden asuntojen kuvat ovat sivuilla nimettöminä. - Streisand nosti kanteen, sillä hän halusi varmistua, että kaikilla on oikeus suojata yksityisyyttään ja turvallisuttaan, jopa näin teknologian aikakaudella, sanoo Gatti.

Streisand, 61, joka on naimisissa näyttelijä James Brolinin kanssa, on ollut suuri tähti 1960-luvulta alkaen. Hän on esiintynyt muun muassa elokuvissa Funny Girl (1968), Parhaat vuotemme (1973) sekä Tähti on syttynyt (1976).

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja