Barbra Streisand suree entisen kumppaninsa Ryan O'Nealin kuolemaa: "Hänet tullaan muistamaan"

Barbra Streisand julkaisi tribuutin perjantaina menehtyneelle Ryan O'Nealille.

Yhdysvaltalaisnäyttelijä Ryan O'Neal on kuollut 82-vuotiaana. Näyttelijä nukkui pois perjantaina läheistensä ympäröimänä, kertoo hänen poikansa Patrick O'Neal Instagram-tilillään.

Ryan O'Nealin kollega ja entinen kumppani Barbra Streisand jakoi Instagram-tililleen tribuutin edesmenneelle näyttelijälle. Näyttelijänä ja laulajana tunnettu Streisand julkaisi Instagramissa mustavalkoisen kuvan hänestä ja O'Nealista, ja kirjoittaa kuvan yhteydessä olevansa surullinen kuultuaan uutisen O’Nealin kuolemasta.

– Teimme kaksi elokuvaa yhdessä, What’s Up, Doc? ja The Main Event. Hän oli hauska ja hurmaava, ja hänet tullaan muistamaan, Streisand kirjoittaa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Streisand kertoo hiljattain julkaistussa My Name Is Barbra -muistelmakirjassaan, että hän ja O'Neal tapasivat ensimmäisen kerran illallisjuhlissa vuonna 1970. Streisandin mukaan O'Neal ihastui häneen ja pyysi hänen numeroaan.

– Aloimme tapailla toisiamme, ja se oli minulle uudenlaista dynamiikkaa... helppoa ja rentoa. Muistan varhaisen hetken, kun hän sanoi minulle: "Rakastan sinua" ja minä sanoin: "Mitä tarkoitat? Sinä et tunne minua", Streisand kertoo kirjassaan.

Kaksikon suhde päättyi vuonna 1972 heidän kuvatessaan What’s Up, Doc? -elokuvaa, mutta he pysyivät erosta huolimatta ystävinä.

O'Neal teki läpimurtonsa Hollywoodissa vuonna 1970 elokuvan Rakkaustarina (Love Story) pääosaroolissa, josta hän sai myös Oscar-ehdokkuuden.

O'Neal kertoi noin kymmenen vuotta sitten sairastavansa eturauhassyöpää. Vuosituhannen vaihteessa näyttelijä kertoi sairastavansa leukemiaa.

Lue myös:

    Uusimmat