Barbra Streisandilta yllättävä paljastus – sai prinssi Charlesilta aikoinaan romanttisen lähetyksen: "Jos olisin pelannut korttini oikein..."

0:43
Prinssi Charles repesi hersyvään nauruun, kun Boris Johnson tuskaili sateenvarjonsa kanssa.

Barbra Streisand ja prinssi Charles ystävystyivät 1970-luvulla.

MTV Uutiset julkaisee jouluna vuoden luetuimpia juttuja. Tämä artikkeli on julkaistu ensimmäisen kerran 14.8.2021.

Prinssi Charles, 72, kertoi ihailleensa nuorena miehensä yhdysvaltalaista laulaja-näyttelijä Barbra Streisandia, 79, sekä pitäneensä tätä "häikäisevänä". Kuultuaan kehut Streisand esitti kohteliaisuuksia myös Charlesin suuntaan – paljastaen mehukkaan yksityiskohdan parin ystävyyssuhteen alkuajoista. 

Streisand vahvisti Charlesin kertomuksen siitä, että kaksikko tapasi toisensa vuonna 1974 kun Streisand, joka oli tuohon aikaan 33-vuotias, oli äänittämässä levyään San Diegossa. Tuolloin 26-vuotias Charles oli kuninkaallisen laivaston palveluksessa. 

– Hän pyysi saada tavata minut, joten hän tuli studiolle. Tarjosin hänelle siemauksen teetä ja ajattelin, että eihän heidän tarvinnut testata, että olinko myrkyttänyt sen. 

Tästä alkoi Streisandin mukaan kaksikon ystävyys, joka johti muun muassa siihen, että Streisand vieraili Charlesin kotona Highgrovessa erään viikonlopun yli osallistuttuaan tämän järjestämään hyväntekeväisyystapahtumaan. Artistin mukaan hänestä oli ihanaa käyskennellä Highgroven puutarhoissa. 

Jonkin aikaa myöhemmin Streisand oleili lontoolaisessa hotellissa, kun huomasi kimpun vastaleikattuja ruusuja hänen assistenttinsa huoneen pöydällä. 

– Kysyin, että "kuka lähetti nuo minulle?" ja hän vastasi, että "fani nimeltään Charles". 

Streisand oli pyytänyt nähdä kukkien mukana tulleen viestin, jossa oli kuin olikin ollut prinssi Charlesin sinetti. Streisand tunnisti myös oitis, etteivät kukat olleet peräisin kukkakaupasta, vaan Charlesin omasta puutarhasta. 

Artisti täsmentää, että kyseiset tapahtumat hänen ja Charlesin välillä tapahtuivat ennen kuin prinssi tapasi tulevan vaimonsa prinsessa Dianan.

– Minulla oli hauska heitto lavalla, kun hän tuli katsomaan esitystäni. Sanoin, että jos olisin pelannut korttini oikein, olisin saattanut päätyä ensimmäiseksi juutalaiseksi prinsessaksi! Streisand muistelee. 

Charles ja Diana menivät naimisiin heinäkuussa 1981. Pari erosi virallisesti vuonna 1996 josta seuraavana vuonna, elokuussa 1997, prinsessa Diana menehtyi auto-onnettomuudessa Pariisissa. 

Nykyään Charles on naimisissa nuoruuden rakkautensa herttuatar Camillan kanssa.

Lähde: People

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja