Barbra Streisand palaa valkokankaille

Laulajanuransa lopettanut Barbra Streisand, 61, palaa vielä valkokankaille menestyskomedian Perhe on painajainen jatko-osaan Meet the Fockers. Jay Roachin ohjaaman jatko-osan tuotanto alkaa huhtikuun alussa. Elokuvan ensi-illan on määrä olla 22. joulukuuta.

Kaikki alkuperäisen elokuvan näyttelijät, Ben Stiller, Robert De Niro, Blythe Danner ja Teri Polo, ovat mukana myös jatko-osassa. Lisäksi Streisand ja Dustin Hoffman on palkattu esittämään Stillerin vanhempia.

Elokuvassa Stiller esittää tapaturma-altista sairaanhoitaja Greg Fockeria. Hän joutuu kiperiin tilanteisiin vieraillessaan kihlattunsa Pam Byrnesin (Polo) vanhempien (Danner ja De Niro) luona. Lopulta Focker kuitenkin saa Byrnesin vanhempien hyväksynnän. Jatko-osassa erilaiset tavat törmäävät jälleen, kun ahdasmielinen ja konservatiivinen Byrnesien perhe tapaa vapaamieliset ja rennot Fockerit.

Streisand on esiintynyt viimeksi elokuvassa vuonna 1996, jolloin hän tuotti, ohjasi ja esiintyi elokuvassa Tilaa rakkaudelle. Vuonna 1991 hän niin ikään tuotti, ohjasi ja esiintyi Vuorovetten prinssissä. Streisand on saanut parhaan naisnäyttelijän Oscarin vuonna 1968 debyyttielokuvastaan Funny Girl. Hän on ollut Oscar-ehdokkaana myös elokuvasta Parhaat vuotemme.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja