Bändikaverit muistelevat Alexi Laihoa koskettavassa kirjoituksessa: "Menetimme veljen"

0:55
Children of Bodom -yhtyeen nokkamies Alexi Laiho on kuollut 41-vuotiaana

Children of Bodom -yhtyeen jäsenet julkaisivat Facebookissa koskettavan kirjoituksen kitaristi-laulaja Alexi Laihon muistoksi.

Kitaristi Alexi Laihon manageritoimisto tiedotti maanantaina Laihon menehtyneen viime viikollaChildren of Bodom -yhtyeen nokkamies menehtyi kotonaan Helsingissä ja oli kuollessaan 41-vuotias.

Laihon ja rumpali Jaska Raatikaisen perustama Children of Bodom aloitti uransa vuonna 1993 ja oli yksi Suomen kansainvälisesti menestyneimpiä metalliyhtyeitä vuoden 2019 jäähyväiskonserttiinsa asti.

Yhtyeen jäsenet Raatikainen, Henkka Seppälä sekä Janne Wirman muistelivat kuolinuutisen tultua julki Laihoa koskettavassa kirjoituksessa. 

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen myös tästä.

– Yli 25 vuotta ystävyyttä. Menetimme veljen. Maailma menetti ilmiömäisen laulunkirjoittajan ja yhden kaikkien aikojen suurimmista kitaristeista. Muistot ja Alexin musiikki elävät ikuisesti, bändikaverit kirjoittavat.

– Ajatuksemme ovat Alexin perheen luona tänä vaikeana aikana.

Kirjoituksessa kerrotaan Laihon kärsineen pitkäaikaisista terveysongelmista viime vuosina.

Laiho tunnettiin perhekeskeisenä miehenä. Muusikon sisko kommentoi kitaristin yllättävää kuolemaa tiedotteessa. 

– Olemme kaikki syvästi järkyttyneitä ja surun murtamia. Toivomme koko perhe, että saamme rauhan päästä tämän vaikean ajan yli. Pikkuveljeni tullaan hautaamaan perhepiirissä, hän kertoi.

Kitaristia jää kaipaamaan myös hänen perheensä Australiassa.

– Alexi oli mitä rakastavin ja uskomattomin aviomies ja isä. Sydämemme ovat ikuisesti palasina, kitaristin leski Kelli Wright-Laiho sanoi tiedotteessa.

Video: Surunmurtama muusikko Olli Herman muistelee kitaristi Alexi Laihoa: "Paras ihminen, kenet tiesin musabisneksessä"

1:52

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja