Leski Kelli Wright-Laiho julkaisi kaksi viikkoa sitten täynnä rakkautta olevan yhteiskuvan Alexi Laihon kanssa – olivat naimisissa kolme vuotta

0:55
MTV Uutiset Live uutisoi Laihon menehtymisestä.

Alexi Laiho menehtyi viime viikolla 41-vuotiaana.

Kitaristi Alexi Laiho on kuollut, kertoo manageritoimisto. Children of Bodom -yhtyeen keulamiehenä maineeseen noussut muusikko menehtyi viime viikolla kodissaan Helsingissä. Laiho oli kärsinyt pitkäaikaisista terveysongelmista viime vuosien aikana. Laiho oli kuollessaan 41-vuotias. 

Laiho tunnettiin perhekeskeisenä miehenä. Muusikon sisko kommentoi kitaristin yllättävää kuolemaa tiedotteessa. 

– Olemme kaikki syvästi järkyttyneitä ja surun murtamia. Toivomme koko perhe, että saamme rauhan päästä tämän vaikean ajan yli. Pikkuveljeni tullaan hautaamaan perhepiirissä.

Alexi Laihoa jää kaipaamaan myös hänen perheensä Australiassa.

– Alexi oli mitä rakastavin ja uskomattomin aviomies ja isä. Sydämemme ovat ikuisesti palasina, kitaristin leski Kelli Wright-Laiho sanoo.

Wright-Laiho on julkaissut vuosien aikana paljon yhteiskuvia kitaristimiehensä kanssa. Pariskunnan viimeinen yhteiskuva on julkaistu 20. joulukuuta. Kuvassa he suutelevat hellästi toisiaan.

– Jos uskot johonkin ja hän uskoo sinuun, voit tehdä tahansa asiaa maailmassa.

Joulukuussa pariskunta juhli kolmatta hääpäiväänsä, josta Wright-Laiho julkaisi kuvan.

Video: Surunmurtama muusikko Olli Herman muistelee kitaristi Alexi Laihoa: "Paras ihminen, kenet tiesin musabisneksessä"

1:52

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja