Bam Margera bongattu uhkean mysteerinaisen seurassa – missä vaimo?

Tosi-tv-tähti Bam Margera on bongattu viime aikoina useaan otteeseen uhkean ja avoimesti räävittömän oloisen mysteerinaisen seurassa. Kuka hän on ja minne jäi Margeran vaimo?

Ammattilaisrullalautailija sekä Jackass- ja Viva La Bam -sarjoista tuttu Bam Margera, 31, on bongattu tiheään tahtiin mysteerinaisen seurassa, jota paparazzitkaan eivät osanneet suoralta kädeltä nimetä.

Avonaisissa asuissa ja puoliksi vaaleaksi, puoliksi mustaksi värjätyin hiuksin ja punatuin huulin edustanut nainen on nähty Margeran käsikynkässä ruokakauppaostoksilla, Stella McCartneyn liikkeessä ja erilaisissa muotitapahtumissa – sekä myös Margeran reppuselässä.

Parin osallistuttua Nicole Miller Spring 2012 -shown selvisi, että mysteerinainen on 25-vuotias räväkkä ja räkä-ääninen rocktähti Porcelain Black, eli oikealta nimeltään Alaina Beaton.

Suomalaisiin rockyhtyeisiin kuten HIMiin ja Children of Bodomiin mieltyneen Margeran epäilläänkin eronneen vaimonsa Melissa "Missy" Rothsteinin kanssa lopullisesti – tai sitten pettävän tätä hyvin avoimesti. Jo lapsuudesta saakka toisensa tunteneet sydänkäpyset menivät vuonna 2007 naimisiin, mutta avioliiton auvoisessa satamassa on ollut tyrskyjä ja myrskyjä.

Paria on varjostanut Margeran viinanhuuruiset hetket, jolloin herrasmies on uhonnut jättävänsä vaimonsa. Parin huhuttiin hakevan eroa vuonna 2009 ja muuttaneen erilleen. Toisten huhujen mukaan pari elää parhaillaan niin sanotussa avoimessa suhteessa, jossa pettäminen on sallittua. Margera pettikin vaimoaan julkisesti 17-vuotiaan nuoren naisenalun kanssa – mies lisäsi yhteiskuvia heistä internetissä.

Huom. Pikkukuvat suurenevat klikkaamalla.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde ja kuvat: Splash, Wikipedia

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja