Äyriäispasta ja mysliherkku

toim.Sari-Leena Heilanen

1 dl ranskan kermaa
1 dl ruoka kermaa
1/2 kalaliemikuutio
1 valkosipulinkynsi
1 dl hienonnettua tilliä
1 prk ( 115g ) simpukoita
n.150g katkarapuja

n.400g pastaa ( penne tai tagliatelle)
raastettua parmesan juustoa

Valmista pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Pastasta pitäisi löytyä hampaille pureksimista.

Laita kermat ja liemikuutio laakeaan kasariin. Purista valkosipulinkynsi sekaan ja lisää tillit. Kiehauta nopeasti. Lisää simpukat ja katkaravut. Lämmitä mutta älä anna hautua, jotta äyriäiset eivät sitkisty. Tarjoa kastike pastan päälle valutettuna ja ripottele päälle parmesan- juustoa.

Mysliherkku


1 prk Creme Vanillaa
2 dl mysliä
2-3 kotimaista omenaa

Vaahdota Creme Vanilla. Lohko omenat pieniksi kuutioiksi. Sekoita myslit ja paloitellut omenat keskenään. Laita mysliä ja Creme Vanillaa vuorotellen kerroksittain lasiin. Tarjoa jälkiruoka heti, jotta mysli ei ehdi vettyä.

Lue myös:

    Uusimmat