Aviomies ei vastannut vaimonsa tekstiviesteihin – käytöksellä karut seuraukset

Saitko tärkeän viestin, johon et vain viitsinyt vastata heti? Varoituksen sana: viestin huomiotta jättäminen voi johtaa jopa avioeroon! Taiwanilaisnaiselle myönnettiin avioero, koska aviomies ei vastannut hänen viesteihinsä ja oli siten jättänyt vaimonsa ja liittonsa huomiotta, kertoo BBC.

Naisesta on kerrottu lehdelle vain sukunimi, Lin. Hän esitti todisteeksi miehen vastaamattomuudesta viestisovelluksen lukenut-ilmoituksia: ne osoittivat, että mies oli nähnyt viestit, muttei vastannut yhteenkään. Oikeuden mukaan miehen toiminta osoitti, että liittoa ei enää voi korjata, pari ei kommunikoi ja siksi naiselle myönnettiin avioero.

Lin yritti viestitellä miehensä kanssa puolen vuoden ajan. Yhden viestin vaimo lähetti jouduttuaan sairaalaan auto-onnettomuuden jälkeen. Vaimo kyseli, miksi mies vain lukee viestit, mutta vastausta tähänkään ei kuulunut.

Mies kävi sairaalassa kerran, ja lähetti vaimolleen yhden viestin kaksi kuukautta onnettomuuden jälkeen. Viesti ei liittynyt avioliiton tilaan tai ongelmiin, vaan perheen koiraan ja siihen, että naiselle oli tullut postia.

Pari meni naimisiin vuonna 2012. Lin on viisissäkymmenissä, mies taas nelikymppinen. Liiton ajan vaimo on maksanut suurimman osan perheen kuluista, koska miehellä ei ole ollut varmaa tulonlähdettä. Miehen perhe on myös pyytänyt vaimoa ottamaan lainaa appiukkonsa verokulujen maksamiseen, ja käyttäytynyt lisäksi epäystävällisesti häntä kohtaan. Perhe päätti esimerkiksi sen, miten pitkiä tai kuumia suihkuja Lin sai ottaa!

Aviomies voisi vielä valittaa oikeuden päätöksestä. Se on kuitenkin melko epätodennäköistä, sillä mies ei kuitenkaan saapunut paikalle oikeuteen – tai vastannut oikeusistuimen viesteihin.

Lähde: Bbc.com

***

0:49

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja