AVA Elokuva: Rakkauden jumalatar

Woody Allenin upea Rakkauden jumalatar nähdän AVAlla perjantaina 01.11. klo 21. Oletko nähnyt elokuvan? Jaa leffakokemuksesi ja voita!

Woody Allenin riemastuttavassa komediassa newyorkilainen urheilutoimittaja Lenny havaitsee ottopoikansa neroksi ja päättää etsiä käsiinsä tämän biologisen äidin. Yllätys yllätys äiti onkin prostituoitu, pornotähti – ja kenties tyhmin Lennyn koskaan tapaama ihminen.

"Ensimmäinen Allenin leffa mikä tuli leffateatterissa katsottua. Näppärä huumori vei teini-ikäisen pojan ja sen veljen mukanaan." Renni

"Elokuva oli todella miellyttävä ja hyvä. En itse elokuvaa ollut aikasemmin nähnyt ja kyllä alustaloppuun sen katsoin.. :)" Niina

(Mighty Aphrodite) Ohjaaja: Woody Allen, USA 1995, 95'. Pääosissa: Woody Allen, F. Murray Abraham, Helena Bonham Carter, Mira Sorvino, Michael Rapaport. Rakkauden jumalatar nähdään AVAlla perjantaina 01.11. klo 21:00.

Jaa leffakokemuksesi Rakkauden jumalatar -elokuvasta ja osallistu kilpailuun! Kaikkien elokuvakokemusten ja arvostelujen kirjoittajien kesken arvotaan Finnkinon leffalippuja!Lue ohjeet.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja