AVA Elokuva: Korkeat korot

Pedro Almodóvarin ohjaama Korkea korot -elokuva nähdään AVAlla perjantaina 29.11. klo 21. Arvostele elokuva ja voita leffaliput!

Palkitun elokuvaohjaaja Pedro Almodóvarin käsikirjoitus ja ohjaus kuvaa kolmiodraamaa, jossa poptähti-äiti ja tämän tytär ovat kisaavat samasta miehestä. Äiti ja tytär ovat viettäneet vuosia erillään, sillä äidin ura on vienyt tämän ulkomaille. Kotimaahan palatessaan hän huomaa tyttären menneen naimisiin äidin entisen rakastajan kanssa. Tämä on omiaan kiristämään entuudestaan huonoja välejä, mutta lisää vaikeuksia on luvassa. Joku murhaa kiistellyn rakastajan, mutta kuka – äiti vai tytär?

(Tacones lejanos/ High Heels) Ohjaus: Pedro Almodóvar. Espanja/Ranska 1991. Pääosissa: Victoria Abril, Marisa Paredes, Miguel Bosé. Korkeat korot -elokuva nähdään AVAlla perjantaina 29.11. klo 21.00.

"Värikäs, hauska, dramaattinen ja persoonallinen leffa. Pulppuavaa espanjan kieltä ja hassunkurisia käänteitä. Suosittelen tututustamaan Pedro Almodóvarin muuhunkin tuotantoon, mutta ei kannata katsoa liian ryppyotsaisesti ;)" Tuula

Kirjoita elokuvasta arvostelu tai kerro Korkeat korot -leffakokemuksesi! Kaikkien elokuvakokemusten kirjoittajien kesken arvotaan Finnkinon leffalippuja!Lue ohjeet.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja