AVA Elokuva: Hal ja Iso rakkaus

Hal ja Iso rakkaus -komedia nähdään AVAlla torstaina 30.05. Oletko nähnyt leffan? Jaa elokuvakokemuksesi ja voita!

Farrelly-veljesten riemukkaassa romanttisessa komediassa Jack Black esittää pinnallista Halia, joka deittailee vain kauniita naisia. Hypnoosin kautta Hal oppii rakastumaan naisten sisäiseen kauneuteen, ja hän alkaa tapailla ylipainoista Rosemarya (Gwyneth Paltrow) – mutta miten käykään, kun hypnoosi purkautuu?

"Hauska romanttinen elokuva josta tulee hyvälle mielelle, voi katsoa useammankin kerran. Nykypäivän pinnallisuuden maailmassa tälläinen elokuva on ihan tervetullutta vaihtelua." Anne-Mari

"Elokuva oli hauska, mutta omasta mielestäni meni välillä "överiksi". Elokuva herättikin minussa ristelevästi sekä hellyyttäviä, että ärsyyntyviä tuntemuksia. Tärkeintä elokuvassa taisi kuitenkin olla sen opetus, että tärkeintä ei olekaan se miltä ihminen pintapuolin näyttää vaan se, kuinka kaunis hän on sisältäpäin!" Henna

(Shallow Hal) Ohjaaja: Bobby ja Peter Farrelly, USA 2001, 109'.Pääosissa: Jack Black, Gwyneth Paltrow, Jason Alexander, Joe Viterelli, Rene Kirby, Bruce McGill. Elokuva nähdänä AVAlla torstaina 30.05. klo 21:00.


Oletko nähnyt Hal ja Iso rakkaus -leffan? Jaa elokuvakokemuksesi ja osallistu kilpailuun. Kaikkien elokuvakokemusten kirjoittajien kesken arvotaan Finnkinon leffalippuja!Lue ohjeet.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja