Mainos

Auta ihoasi kestämään aikaa

Vivania Skin Beauty & Anti Wrinkle -hyaluronihappotabletit auttavat ihoa pitämään kimmoisuutensa ja kestämään ikääntymisen vaikutuksia paremmin.

Hyaluronihappo on luonnollinen aine, jota on kaikissa elollisissa organismeissa. Se on sokerimolekyyli ja sen kemiallinen rakenne on kaikkialla samanlainen. Ihmiskehossa hyaluronihappoa on muun muassa kudoksissa, silmissä ja nivelissä. Ihossa hyaluronihappo sitoo vettä, kohottaa ja kosteuttaa ihoa ja pitää sen kiinteänä.

Hyaluronihappo auttaa tasoittamaan ryppyjä ja juonteita sekä hidastaa ikääntymisen merkkejä iholla.

Ikääntyessä elimistön kyky valmistaa hyaluronihappoa ja ihon vedensitomiskyky heikkenevät. Hyaluronihapon pitoisuuden vähentyessä elimistössä myös ihon täyteläisyys muuttuu. Iho löystyy ja sen kyky palautua rypistymisen ja kiristymisen jälkeen heikkenee. Ihoon syntyy helposti ryppyjä ja juonteita, jotka vanhentavat ulkonäköä.

Hyaluronihappo auttaa sitomaan ihoon vettä, joka kohottaa ryppyjä sisältäpäin ja antaa iholle uutta kiinteyttä. Iho näyttää nuoremmalta, kirkkaammalta ja tasaisemmalta. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa, vähentää kuivan ihon hilseilyä ja auttaa vahvistamaan ohutta ihoa.

Vivania-hyaluronihappotablettien nauttiminen lisää ihon kauneutta ja hyvinvointia. Tuote tasoittaa ryppyjä, lisää kosteutta, kimmoisuutta ja palauttaa ihon kiinteyden. Se on laktoositon, hiivaton, makeuttamaton sekä gluteeniton. Tuote on ravintolisä eikä sisällä eläinperäisiä ainesosia.

Annostus: 1 tabletti 2 kertaa päivässä

Pakkauskoko: 60 tablettia

Lue myös:

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Artikkelin tarjoaa:Hankintatukku

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.