Mainos

Australialaismiehellä kunnianhimoinen tavoite: Haluaa pelastaa kaikki maailman koirat!

Hulluksi koiramieheksi itseään kutsuva mies pelastaa maailmaa koira kerrallaan ja käyttää kaiken työ- ja vapaa-aikansa koiriin.

Australialainen Ryan Anderson kutsuu itseään maailman suurimmaksi koirien ystäväksi. Vaikka titteli on melko on suuri täytettäväksi, mies työskentelee joka ikinen päivä saavuttaakseen tavoitteensa. Miehen elämässä ei ole yhtään osa-aluetta, johon ei kuuluisi koiria. Hän työskentelee täyspäiväisesti eläinten hyvinvointiin keskittyvässä hyväntekeväisyysjärjestössä, ja vapaa-ajallaan hän pyrkii tekemään maailmasta paremman paikan koirille.

– Aloitin vapaaehtoisena työskentelemällä erilaisissa pelastusryhmissä, osallistuin tapahtumiin, hoidin koiria, kuljetin eläimiä. Nyt markkinoin myös rescue-koirien tapahtumia, lahjoittamista ja eläinten adoptointia sosiaalisessa mediassa, mies kertoo.

Hoitamista omistamisen sijaan

Andersonin kunnianhimoinen tavoite maailman kaikkien koirien pelastamisesta sai alkunsa, kun mies otti tavoitteekseen tavata niin monta koirarotua elämänsä aikana kuin mahdollista. Mitä enemmän koiria hän tapasi, sitä vahvemmin hän alkoi ymmärtää, kuinka paljon apua koirien hyväntekeväisyysjärjestöt tarvitsevat. Pian hänen tavoitteensa koirien tapaamisesta muuttui niiden pelastamiseksi.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Eläinten pelastaminen ei ole ainoastaan kokopäivätyötäni. Se on myös intohimoni ja harrastukseni. Elän ja hengitän koiria.

Toisin kuin voisi luulla, miehellä itsellään on vain yksi koira, Goose, ja kissa nimeltä Krumm

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

– Mottoni on, että mitä vähemmän koiria omistan itse, sitä useampaa pystyn hoitamaan. Ehdoton lempihetkeni on, kun hoitokoira löytää loppuelämänsä kodin. On surullista sanoa hyvästit, mutta samalla se avaa ovia uusille kotia etsiville hoidokeille, Anderson kertoo.

Koiria rakastavan miehen tulevaisuudensuunnitelmatkin liittyvät koiriin, sillä hän ei aio lopettaa työtään ja harrastustaan koirien parissa ihan heti. Suurimmissa unelmissaan hän haaveilee oman koiratarhan avaamisesta.

Oletko koskaan harkinnut koiran adoptoimista?

8:37

Lähde: TheDodo

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.