Australialainen kirkko herätti hilpeyttä tahattoman härskillä kyltillään – pastori järkyttyi kohusta: "Tarkoitus ei ollut loukata vaan kutsua ihmiset rukoilemaan"

Australialainen kirkko herätti sosiaalisessa hilpeyttä tahattoman härskillä kyltillään, kertoo Ladbible-sivusto.

Queenslandissa sijaitsevan metodistikirkon luona on kyltti, johon vaihdetaan joka viikko erilaisia fraaseja. Hiljattain siinä oli teksti, joka oli monen mielestä ennemminkin rivo kuin harras.

Englanninkielinen aforismi kuului seuraavasti: ”The best way to the top is on your knees”. Vapaasti suomennettuna se tarkoittaisi, että “huipulle pääsee parhaiten olemalla polvillaan”. Polvillaan olo voidaan tulkita rukoilun lisäksi myös esimerkiksi viittaukseksi suuseksin antamiseen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Joku kyltin nähneistä pahastui ja julkaisi kuvan siitä netissä. Siitäkös riemu repesi. 

Pastori pyytää anteeksi

Pastori Gary McClintock kertoo Courier Mail -sivustolle olevansa järkyttynyt kylttikeskustelusta. Hän kertoo, että aforismin ei ollut missään nimessä tarkoitus olla kaksimielinen. McClintockista on surullista, että ihmiset edes ajattelevat niin, että uskonnollisessa viestissä voisi olla seksuaalisväritteinen sävy.

– Polvistuminen rukoukseen on ollut pitkään käytäntönä uskovaisten keskuudessa ympäri maailmaa, hän kertoo.

– Pyydän anteeksi, jos kyltti on loukannut jotakuta. Tarkoitus ei ollut loukata vaan kutsua ihmiset rukoilemaan ja miettimään Kristusta.

Lehtitietojen mukaan kyltissä ollut teksti olisi sittemmin muutettu.

Katso myös: Vanhainkodin hauska tempaus: teki asukkaista rokkitähtiä

Vanhainkodin hauska tempaus: teki asukkaista rokkitähtiä 0:41

Lähde: Ladbible

Lue myös:

    Uusimmat