Auringonnousua ihastellut floridalaisnainen joutui mustasukkaisen haikaran armoille

Auringonnousua ihastellut floridalaisnainen joutui mustasukkaisen harmaahaikaran kiusankohteeksi 1:02
Katso naisen ja mustasukkaisen amerikanharmaahaikaran aikaisen aamun kohtaaminen tästä.

Auringonnousua ihastellut nainen eksyi väärälle laiturille, mikäli reviiritietoista amerikanharmaahaikaraa on uskominen.

Floridasta kotoisin oleva nainen jakoi jälkikäteen videon erikoisesta kohtaamisestaan villin amerikanharmaahaikaran kanssa.

Nainen kertoo olleensa ihastelemassa auringonnousua läheisellä laiturilla, kun yllättäen hän oli kuullut takaata kuuluvia askelia. Ylväs, mutta sitäkin vihaisempi haikara lähestyi naista hiljalleen nokka nostettuna kohti yläilmoja.

– Olin juuri vienyt poikani koulubussille ja olin pysähtynyt naapuruston laiturille ihastelemaan maisemia, nainen muistelee tilannetta.

Nainen oli huomannut kyllä haikaran laiturilla, mutta se ei ollut välittänyt hänestä aiemmin tuon taivaallista. Viereiselle laiturille oli kuitenkin laskeutunut toinen amerikanharmaahaikara. Ilmeisesti se oli laiturilla häntä lähestyvän haikaran kumppani.

"Minulta loppuu laituri kesken"

Mustasukkainen haikara pakotti naisen perääntymään laituria pitkin, kunnes lankut olivat loppua naisen jalkojen alta.

– Minulta loppuu laituri kesken, nainen kauhistelee kuvaamallaan videolla.

Veteen naisen ei kuitenkaan onneksi tarvinnut hypätä.

– Pääsin lopulta kiertämään linnun ympäri selkä siihen päin, mutta en ennen kuin se piti kovaa ääntä ja naksutteli nokkaansa minua kohti muutamia kertoja, nainen kertoo, kuinka lopulta pakeni.

Katso naisen ja mustasukkaisen haikaran aikaisen aamun kohtaaminen yllä olevalta videolta.

Lähde: Kameraone

Lue myös:

    Uusimmat