Molly paljastaa, kuinka varoitti toista naista mahdollisesta pettämisestä – vinkkivideo kerää kehuja: "Olipa fiksua"

Molly löysi tapailemansa miehen kylppäristä tavaroita, joiden vuoksi hän alkoi epäillä, että miehellä ei ollut puhtaita jauhoja pussissaan. Hän jätti viestin kauneudenhoitotuotteita sisältävään meikkilaukkuun siltä varalta, että mies tosiaan petti jotakuta.

TikTok-käyttäjä nimeltä Molly julkaisi yli miljoonaa katsojakertaa keränneen videon, jolla hän epäilee, että mies, jonka luona hän on ollut muutaman kerran, pettäisi tyttöystäväänsä. Tapahtuneesta kertoo Mirror.

Chicagossa asuva Molly kertoo tavanneensa baarissa miehen nimeltä Josh. He ovat nähneet useamman kerran. 

Eräällä visiitillä miehen luona Molly päätti tutkia kylpyhuonetta tarkemmin. Hän yllättyi huomatessaan, että siellä oli kaikenlaisia tavaroita, jotka näyttivät siltä, että ne olisivat kuuluneet naiselle – esimerkiksi hiuslenkkejä. Kylppäristä löytyi esimerkiksi kokonainen laukku täynnä naisille tarkoitettuja kauneudenhoitotuotteita. 

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

– Löysin joitain naisille tarkoitettuja tuotteita. Hänen kämppiksensä on sinkku, ja luulin, että niin hänkin on. 

– Mutta jos kyseessä on sinun miehesi, hän pettää sinua, Molly sanoo videolla. 

Molly kuvasi kylppäristä videon. Hän jätti myös viestin meikkilaukkuun. Lappusessa hän varoitti laukun omistajaa siitä, että Josh ei välttämättä ollut uskollinen. 

– Jos tapailet Joshia tai seurustelet hänen kanssaan, hän pettää sinua! 

Molly saa kehuja

Yli miljoonaa katselukertaa keränneen videon kommentoijat ovat ylistäneet Mollya.

– Olipa fiksua jättää lappu! kommentoi joku. 

– Mahtavaa nähdä, miten naiset auttavat toisia naisia! kehui joku. 

– Mitä jos hän itse pitää meikkaamisesta? pohti toinen. 

Eräs kommentoija ihmetteli, miten Molly ei ollut aiemmin huomannut näitä tavaroita, jos oli käynyt miehen luona useamman kerran. Tähän Molly vastasi, että aiemmilla kerroilla pöydällä ei ollut ollut hiuslenkkejä. 

Kommenttiosiossa Molly kertoi vielä, että hän otti epäilyksensä puheeksi miehen kanssa. Hänen mielestään Josh meni puolustuskannalle. Molly antoi ymmärtää, että tapailu loppui siihen. 

Lue myös:

    Uusimmat