Nikytan avioliitto päättyi kuin seinään kolme vuotta sitten – sai vasta nyt varmistuksen miehen uskottomuudesta ikävällä tavalla: "Hän myönsi julkisesti..."

Nikyta sai tietää entisen aviomiehensä pettäneen häntä, kun ex-puolisosta ja tämän uudesta vaimosta julkaistiin lehtiartikkeli. Aiheesta uutisoi muun muassa New York Post.

New Yorkissa asuvan Nikyta Morenon, 30, avioliitto päättyi yllättäen maaliskuussa 2017, kun hänen kuntoilualan yrittäjänä toiminut viisi vuotta nuorempi miehensä Robert Palmer halusi erota. Uutinen yllätti Nikytan niin täysin, että hän mietti, olisiko Robertin persoonallisuus voinut muuttua jonkin sairauden takia.

Suunnitteilla oli isot häät

Nikyta ja Robert olivat tavanneet kesällä 2013. Myöhemmin ystävyyssuhde syventyi seurusteluksi ja pariskunta muutti yhteen. 

Nikytan mukaan Robert oli täydellinen herrasmies. Nikyta on ammatiltaan tanssija ja Robert tuli katsomaan kaikki hänen esityksensä. Mies toi myös hänelle usein aamiaisen sänkyyn.

Pariskunta oli järjestänyt pienimuotoisen siviilivihkimisseremonian jouluaaton aattona 2015. Suuri hääjuhla oli ollut tarkoitus järjestää elokuussa 2017 Robertin kotikaupungissa Dallasissa. 

Miehen päätös tuli täytenä yllätyksenä

Kun hääjärjestelyt oli saatu valmiiksi, Nikytan mielessä alkoi herätä epäilys siitä, että jokin oli pielessä. Yhtäkkiä maaliskuussa 2017 Robert oli ilmoittanut haluavansa hieman aikaa itselleen.

Nikyta pelkäsi sulhasensa olleen stressaantunut häävalmisteluiden tai työn takia, joten hän päätti lähteä viikoksi kyläilemään ystävänsä luo. Kotiin palattuaan hän sai kuulla jotain, mikä musersi hänet.

– Kun tulin takaisin kotiin, hän sanoi haluavansa erota. Kaikki päättyi kuin seinään. Hän ei suostunut puhumaan tai menemään terapiaan.

Nikyta kertoo olleensa järkyttynyt siitä, miten yllättäen suhde päättyi. Hänen mukaansa myös Robertin perhe oli äimistynyt miehen päätöksestä.

Nikyta epäili, että mies tosiaan oli pettänyt häntä. Kun hän oli kysynyt asiasta suoraan, hän ei ollut saanut tyydyttävää vastausta.

Kaiken kukkuraksi samassa kuussa Nikyta oli saanut tietää olevansa raskaana. Robert kertoi, ettei halunnut lasta, ja toukokuussa Nikyta sai keskenmenon. Hän arvelee, että se johtui stressistä. Robert ei tullut katsomaan häntä sairaalaan.

Kun erojärjestelyt oli hoidettu, Nikyta ja Robert eivät enää olleet missään tekemisissä. Nikyta kävi terapiassa ja yritti kovasti toipua sydänsuruistaan.

Hääartikkeli paljasti totuuden

Kolme vuotta myöhemmin pettämisepäilyt saivat varmistuksen brutaalilla tavalla, kun Nikyta näki New York Timesisssa 7. elokuuta julkaistun Vows-sarjan artikkelin, jossa kerrottiin Robertin ja tämän uuden rakkaan Laurenin rakkaustarina ja että nämä olivat menneet naimisiin 2. elokuuta. 

– Ystäväni soitti minulle ja kertoi, että Robertista on julkaistu artikkeli. Hän pyysi, etten lukisi sitä, koska järkyttyisin vain. 

Kun muutamat läheiset olivat laittaneet Nikytalle viestiä samasta arikkelista, hän kuitenkin pyysi ystävää tiivistämään hänelle artikkelin sisällön. Hän itse oli liian järkyttynyt klikatakseen juttua auki.

Seurustelu oli alkanut ennen avioeroa

Artikkelissa kerrottiin, että kuntosalitreenaamista rakastavat Rob ja Lauren olivat tavanneet salilla ja alkaneet seurustella tammikuussa 2017. Jutussa luki, ettei Robert olisi koskaan ollut naimisissa.

– Se oli minulle täysin uusi tieto, koska olin tuolloin hänen vaimonsa. Erosimme tuon uuoden maaliskuussa ja avioero astui virallisesti voimaan tammikuussa 2018.

Jos tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Myöhemmin New York Times korjasi juttuun, että Robert oli ollut aiemmin naimisissa, kun Nikytan ystävät olivat lähettäneet lehdelle oikaisupyynnön. Se ei kuitenkaan helpottanut Nikytan kokemaa tuskaa. Kaikki haavat oli revitty jälleen auki.

– Tuntuu kuin minut olisi pyyhitty täysin pois. Hän myönsi julkisesti, että oli seurustellut tuon naisen kanssa meidän avioliittomme aikana. Yksityiskohdat hänen uskottomuudestaan lukivat tuolla sivulla.

Joka tapauksessa Nikyta toivoo kaikkea hyvää tuoreelle avioparille. 

– Haluan heidän olevan onnellisia, mutta toivoisin, että hän olisi ollut minulle rehellinen. Itse olen löytänyt uuden rakkauden. Hän on ihana henkilö, jonka kanssa kaikki tuntuu niin hyvältä. Uskon, että kaikki ansaitsevat osakseen rehellistä rakkautta.

Ex-miehen mukaan ero oli sopuisa

New York Post tavoitti Robertin kommentoimaan tapahtunutta. Hänen mukaansa he olivat Nikytan kanssa jo eronneet. Hänen mukaansa molemmat olivat tulleet siihen tulokseen, että avioero olisi paras ratkaisu.

– Minua yllättää kuulla hänen mietteistään. En ollut ikinä tajunnutkaan, että tässä oli joku ongelma. Olen onnellinen perheeni kanssa ja toivon Nikytalle pelkästään hyvää.

Lue myös:

    Uusimmat