Mainos

Asunto, työ ja ulkonäkö – näin kriteerit treffikumppania kohtaan muuttuvat iän myötä

Ikä tuo mukanaan uusia kokemuksia. Iän myötä myös naisten kriteerit treffikumppania ja tulevaa puolisoa kohtaan muuttuvat, vaikka emme sitä tiedostaisikaan. 

Kun vanhenemme, aiemmat kokemuksemme ohjaavat tiedostamatta treffikumppaniemme valintaa. Parikymppinen nainen kiinnittää huomiota ennen kaikkea ulkonäköön, kun taas vuosikymmen myöhemmin valintoja saattaa ohjata palkkapussin suuruus.

Näin kriteerit treffikumppania kohtaan muuttuvat vuosien varressa. 

Kaksikymppisenä

Todennäköisesti tapaat miehen baarissa aamukahden aikoihin. Jos hän on mies, hänellä on lihaksia ja hän osaa joten kuten puhua, olet myyty. Ainoastaan todella karvainen selkä tai kaamea hengitys voivat saada sinut harkitsemaan uudelleen.

Asunto: Hänen tulisi elää paikassa, joka ei ole hänen lapsuudenkotinsa. Kämppäkaverit ovat usein välttämätön paha, mutta se voi silti toimia. Kaverit, jotka kertovat hyviä vitsejä, ovat vain plussaa.

Työ: Kumppanin tulot eivät merkitse sinulle tässä iässä paljoakaan. Hän saattaa olla vielä opiskelija, eikä todellakaan rikas. Kunhan pääset silloin tällöin treffeille, olet tyytyväinen.

Ulkonäkö: Hänen tulee olla mielestäsi kuuma ja omata tuuheat hiukset ja kiiltävät hampaat. Rusketus on plussaa.

Sitoutuminen: Sinulla ei ole kiirettä sitoutua, joten et mieti edes kahta kertaa sitä, onko hän sinulle se oikea. Harkinnan sijaan päätät vain toimia.

Kolmekymppisenä

Miesmakusi on aikuistunut. Nuorempana halusit ennen kaikkea juomakaverin, mutta nyt toivot kumppanisi pysyvän luonasi vähintään yhden viikonlopun. Jos hän puhuu tai käyttäytyy kuin teini, hän ei ole sinua varten.

Asunto: Ideaalitilanne olisi, jos mies omistaisi oman asunnon.  Tärkeintä kuitenkin on, ettei mies ei asu enää opiskelija-asunnossa. Myös puhtaat lakanat ja kunnollinen sänky kuuluvat vaatimuslistallesi.

Työ: Työtön, ellei hän ole yrittäjä tai vastikään lomautettu, ei käy päinsä.

Ulkonäkö: Olet alkanut siirtää huomiotasi täydellisestä ulkonäöstä henkiseen puoleen. Tässä vaiheessa myös hormonisi ovat saattaneet alkaa hyrrätä ja etsinnässä on potentiaalinen isäehdokas tulevalle lapsellesi.

Sitoutuminen: Etsit vakavaa suhdetta, joten käyttäydyt myös sen mukaisesti. Jos treffikumppanisi ei halua sitoutua, mutta sinä haluat, teet sen selväksi jo heti alkumetreillä. Et halua enää tuhlata aikaasi vääriin miehiin.  

Nelikymppisenä

Tässä vaiheessa et halua enää leikkiä, vaan teet selväksi, että olet sinkkumarkkinoilla tosissasi. Et todellakaan halua olla miehelle kaveri tai hyvä jätkä, vaan oman arvonsa tunteva nainen. Jos mies ei omista kunnon juhlakenkiä tai osaa suunnitella elämäänsä niin pitkälle, että tekisi pöytävarauksen, hän ei ole sinua varten.

Asunto: Tässä vaiheessa miehellä pitää olla edes jonkinlainen käsitys sisustamisesta. Sotkuisuus tai kunnon huonekalujen puute on sinulle ehdoton ei.

Työ: Hänellä tulee olla vakaa ura. Suhteellanne ei todennäköisesti ole tulevaisuutta, jos sinä luot uraa samalla, kun mies etsii edelleen omaa polkuaan.

Ulkonäkö: Totuus on, että miesten karisma vain lisääntyy iän myötä. Jos mies on pitänyt itsestään huolta, naururypyt vain komistavat miestä entisestään.

Sitoutumistaso: Nelikymppisenä olette molemmat jo sen verran kokeneita, että voitte puhua asioista avoimesti. Jos tämä mies on se, kenen kanssa halua viettää loppuelämäsi, mikä estää teitä toteuttamasta haaveitanne?

Mies, nämä humoristiset videovinkit voit ottaa avuksi silloin, kun pitää tehdä vaikutus naiseen:

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.