Astetta seksikkäämmät nyöritykset – tällaiset kengät on pakko saada kesäksi

Tänä kesänä gladiaattorisandaalit ovat jälleen muotia – korkeampana kuin koskaan. Myös edestä nyöritettävät korkkarit ovat nyt kovassa huudossa, astetta seksikkäämpinä.

Gladiaattorihenkiset kengät nousevat jälleen kohinalla katukuvaan, kun paljaat varpaat tarkenevat myös Suomen säillä. Gladiaattorisandaalit olivat muotia etenkin 2000-luvun alussa ja sen puolitienoilla, mutta nyt trendi ottaa jälleen uutta jalansijaa kesäkaudelle.

Kenelle remmit sopivat?

Siron näköisissä remmisandaaleissa on kuitenkin vaaransa: ne sopivat parhaiten siroille ja pienille nilkoille. Jos jalkasi ovat lyhyempää ja paksumpaa sorttia, kannattaa tämä trendi jättää suosiolla kenkähyllylle. Harmi!

Korkeita, ylös asti nyöritettyjä ja remmillisiä sandaaleja, kiilakorkokenkiä ja jopa korkkareita on nähty muun muassa Chloen, Roland Mouretin, Valentinon  ja Alberta Ferretin kevään ja kesän 2015 -muotinäytöksissä. Myös tähdet ovat intoutuneet nyörittämään kenkänsä jopa yli polven korkeudelle.

Korkkarit nyörityksellä – innostuisitko näistä?

Näyttelijä Hailee Steinfeld, 18, edusti MTV Movie Awards -gaalassa Rodarten alle polvien jäävien, nyöritettävien kenkien kanssa. Kengistä on myös olemassa korkeampia versioita.

Korkeat vai lyhyet?

Gladiaattorisandaalit ovat yltäneet perinteisesti joko nilkan tai pohkeen korkeudelle. Valitse kengät sen mukaan, mikä pituus mairittelee parhaiten jalkojasi.

Pehmeyttä ja keveyttä saat lookiisi, jos kengät ovat sävyltään maanläheiset, kuten vaikkapa ruskeat, beiget tai punertavat.

Vinkki vilukissoille

Oletko oikea vilukissa? Korkeat gladiaattorisandaalit voi myös yhdistää pitkien housujen kanssa.

Ekstravinkki: Kokovalkoiset, 1970-lukua henkivät kengät

Kauttaaltaan valkoiset, menneitä aikoja henkivät kengät ovat myös muodissa tänä keväänä. Jos korkealle nyöritettävät kengät eivät istu sinun jalkoihisi, kokeile vaikkapa kokovalkoisia platookenkiä.

Lue myös:

    Uusimmat