Askarteletko joulukortit itse? Älä tee tätä virhettä

Jouluna moni herättelee sisäistä askartelijaansa ja askartelee joulukortit itse. Tällöin kannattaa kuitenkin kiinnittää erityishuomiota korttien pakkaamiseen.

Posti muistuttaa nettisivuillaan, että mikäli joulukortit askartelee itse, ei kannata tehdä sitä virhettä, että postittaa joulukortit sellaisenaan. Etenkin liimatut koristeet tai valokuvat saattavat irrota kortista kuljetuksen aikana – ja aiheuttaa ikäviä yllätyksiä sekä lähettäjille että korttien saajille.

– Jos askartelet itse korttisi, kannattaa kortit laittaa kuoreen. Näin kortteihin liimatut koristeet pysyvät kiinni korteissa, Postin sivuilla muistutetaan.

Jos postiluukkuun tai -laatikkoon ei ole laitettu erikseen Ei mainoksia -merkintää, jaetaan Suomessa koteihin nimenomaan joulukorteille tarkoitettuja punaisia postituskuoria, joissa kortit kannattaa laittaa postiin. Kuorellisen kortin hinta on sama kuin kuorettoman.

– Ota korttipostitukseen avuksesi joulutervehdysten punainen postituskuori, joka jaetaan tänäkin vuonna joka kotiin, Postin sivuilla ohjeistetaan.

Kotimaan 0,80 euron joulukortit tulee lähettää viimeistään 14.12.2015.

Lähde: Posti

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja