Ashton Kutcher valmistautuu maailmanloppuun

Näyttelijä treenaa pystyäkseen pelastamaan perheensä, kun maailmanloppu alkaa.

Näyttelijä Ashton Kutcher pitää fyysistä kuntoaan yllä siltä varalta, että länsimainen sivilisaatio romahtaa, kertoo celebitchy.com. Kutcher haluaa olla valmis toimimaan maailmassa, jossa ihmiset alkavat sekoilla esimerkiksi menetettyään sähkön mukanaan tuomat mukavuudet.

– Siihen ei tarvita paljoa, uskokaa minua. Ei tarvita paljon, että ihmiset alkavat panikoida. Mukavuudet, joihin ihmiset luottavat, perustuvat suurelta osin sähkölle. Jos sähkö ja satelliitit eivät toimi, ihmiset alkavat seota, Kutcher kuvailee Men's Fitness -lehdessä.

Kutcherin mukaan nykyihmisillä ei ole edes karttoja, koska jokainen luottaa puhelimen tai GPS-laitteen paikannusominaisuuksiin. Mies toteaa, että ihmisillä on ainoastaan sähköisiä todisteita esimerkiksi omistamastaan maasta.

– Hälytysjärjestelmät kodeissa eivät enää toimi. Myöskään lämmitys, jätehuolto, sähköä kaipaavat kuumavesivaraajat eivät toimi – mitä tapahtuu, kun modernit mukavuudet pettävät meidät? Kutcher pohtii.

Mies treenaa voidakseen viedä perheensä turvalliseen paikkaan kaaoksen koittaessa.

– Kuntoilurutiinini on räätälöity maailmanlopun varalle. Pysyn kunnossa vain siitä syystä, että voin pelastaa ihmiset, joista välitän, Kutcher sanoo.

MTV3/Helmi

Lähde: Celebitchy.com

Kuva: Getty/AOP

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja