Mainos

Asentokoulu: Kylkiasentoja

Helmessä esitellään erilaisia seksiasentoja. Tänään vuorossa kylkiasennot!

Lusikka-asento on kylkiasento takaapäin. Molemmat makaavat kyljellään kuin sisäkkäin olevat lusikat naisen selkä miehen rintakehää vasten ja mies yhtyy naiseen takaapäin.

Kyljellään olevat asennot ovat hieman kuormittavia, koska paino jakautuu tasaisesti molemmille osapuolille. Kylkiasennot koetaan myös hyvin intiimeinä, koska koko kehon ja ihon kosketuspinta on suuri ja asennossa ollaan hyvin lähekkäin. Liikkeet ovat yleensä melko rauhallisia ja asennot koetaan leppoisina, rauhallisina ja rentoina. Kylkiasennoissa voi viivähtää ja levähtää lähellä toista jako rakastelun välillä tai ennen nukahtamista. Näihin asentoihin voi jopa nukahtaa ja uinahtaa kesken rakastelun tai rakastelun jälkeen.

Myös kylkiasennoissa ovat mahdollista sekä anaali-, että dildoyhdynnät.

Kyljellään voi harrasta seksiä niin, että kasvot ovat vastatusten. Nainen levittää ja koukistaa jalkansa niin, että mies on naisen jalkojen välissä ja työntyy naiseen. Asentoa voi muutta niin, että nainen koukistaa jalkojaan itseensä päin ja mies siirtyy naisen jalkojen taakse työntyy naisen sisään naisen reisein takaa, kuitenkin kasvot naiseen päin.

Muunnelma tästä on sellainen, jossa nainen kääntyy selälleen, nostaa molemmat jalat koukuun ja mies makaa kyljellaan niin, että miehen lantio on naisen koukistettujen jalkojen alla ja yhtyy naiseen.

Meritähtiasennoksi sanotaan asentoa, jossa nainen maka selällään toinen jalka suorana koukistaen toisen jalkansa ja mies makaa kyljellään. Miehen toinen jalka on naisen lantion alla tai takana ja toinen jalka naisen jalkojen välissä ja mies työntyy tästä asennosta naiseen.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.