Arthur Borges ja tuore tennistähtirakas edustivat ensimmäistä kertaa yhdessä hulppeassa gaalassa – ex-puoliso Kiira Korvelta yllättävä reaktio

Arthur Borges ja Garbine Muguruza edustivat yhdessä Vanity Fairin gaalassa Madridissa. 

Ex-taitoluistelija Kiira Korven entinen puoliso Arthur Borges on syventänyt suhdettaan espanjalaisen tennistähden Garbine Muguruzan kanssa. Borges julkaisi keskiviikkona 1. joulukuuta Instagram-tilillään otoksia Vanity Fairin gaalasta Espanjan pääkaupunki Madridista, jossa pari oli edustanut yhdessä näyttävinä. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Glam-ilta Madridissa, Borges on kuvaillut tapahtumaa kuvatekstissään. 

Pariskunnan yhteisotokset ovat keränneet Borgesin päivityksessä runsaasti ihastusta. Yllättäen yksi ihastelijoista on Borgesin ex-puoliso Kiira Korpi, joka on kommentoinut kuvaa sydänsilmäisellä emojilla sekä liekkiemojein. 

Korpi ja Borges ilmoittivat erostaan 23. kesäkuuta. He olivat yhdessä yli kymmenen vuotta ja menivät naimisiin vuoden 2018 keväällä Italian Como-järvellä. 

Borges ja Muguruza on bongattu viihtymästä yhdessä lokakuusta lähtien. Pari ei ole varsinaisesti virallistanut suhdettaan, mutta muutaman kuukauden aikaan he ovat julkaisseet sosiaalisessa mediassa runsaasti yhteiskuvia. 

Lue myös:

    Uusimmat