Arjen uusi pelastaja: 10 nerokasta käyttötapaa minigrip-pusseille

Jokaiselta löytyy keittiönlaatikosta minigrip-pusseja. Nyt voit oppia ottamaan kaikki tehot irti tästä joka kodin perustavarasta.

Näin poistat steariinin pöytäliinasta ja kuorrutat leivokset kätevästi. Opi käyttämään minigrip-pussia apuna arjen pienissä ongelmatilanteissa.

1. Pilleripussi

Matkalle saat kätevästi lääkkeet mukaan laittamalla pillerit pieneen minigrip-pussiin. Näin sinun ei tarvitse kannella kokonaisia lääkepakkauksia mukanasi.

2. Apuri leivonnassa

Laita keksit minigrip-pussiin, sulje pussi ja kaulitse. Saat keksinmurut juustokakunpohjaan tai muihin jälkiruokiin helposti ja siististi.

3. Pippurimyllyn täyttäjä

Säilytä kokonaiset pippurit minigrip-pussissa. Kun sinun tarvitsee täyttää pippurimylly, leikkaa vain pussin kulmaan reikä ja valuta pippurit kätevästi myllyyn ilman että pippurit leviävät kaikkialle.

4. Leivosten kuorrutin

Laita kermavaahtoa tai sokerimassaa minigrip-pussiin ja sulje pussi. Purista massa pussin alaosaan ja leikkaa pussin kulmaan pieni reikä. Pursota massaa leivosten päälle ja kakkuihin.

5. Steariinin irroittaja

Halutessasi irrottaa pöydälle tai pöytäliinalle valuneen steariinin ilman sotkua ja turhaa vaivaa, laita minigrip-pussiin muutama jääpala ja aseta pussi sitten steariinitahran päälle. Jääpalat kovettavat steariinin nopeasti ja näin saat irrotettua steariinin helposti ilman raaputtamista ja hinkkausta.

6. Keiton säilytysrasia

Kaada illalliselta ylijäänyt keitto minigrip-pusseihin ja sulje huolellisesti. Näin voit säilyttää keiton kätevästi ja tilaa viemättä jääkaapissasi seuraavaan ruokailuhetkeen saakka. Voit myös pakastaa keiton pussissa pahan päivän varalle.

7. Meikkipussi

Kuinka monta kertaa puuterisi on rikkoutunut käsilaukun pohjalle? Kuljeta meikkejäsi tästä lähtien minigrip-pussissa, niin sinun ei tarvitse pelätä että ne sotkevat käsilaukkusi.

8. Kaukosäädinkotelo

Tiesitkö että kaukosäätimet keräävät bakteereja yhtä paljon kuin keittiörätit. Jos kaukosäätimesi on usein tahmea, mutta et jaksa puhdistaa sitä jatkuvasti, laita kaukosäädin mingrip-pussiin ja sulje pussin suu. Näin voit käyttää kaukosäädintä pussin läpi koskematta siihen.

9. Aurinkolasikotelo

Aurinkolasit menevät helposti naarmuille laukunpohjalla. Suojaa lasisi minigrip-pussilla naarmuilta.

10. Take away-roskis

Kanna tyhjää minigrip-pussia mukana käsilaukussasi. Mikäli lähettyviltäsi ei löydy roskakoria, voit käyttää minigrip-pussia roskakorina hätätilanteessa ja välttyä roskaamalta ympäristöäsi. Minigrip-pussiin voit laittaa purukumit, banaaninkuoret, karkkipaperit ja nenäliinat, ja heittää pussin pois seuraavan roskakorin sattuessa vastaan.

Lähteet: Realsimple.com:New Uses for Plastic Bags

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja