Arja Koriseva saapui Joulumielelle-konsertin nauhoituksiin sormi paketissa: "Lääkäri sanoi, että sairaslomaa"

1:19
Katso hulvaton video: Baba Lybeckilla ja Arja Korisevalla karkasi mopo käsistä Kuutamolla-ohjelman kuvauksissa

Arja Koriseva on yksi JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertissa esiintyvistä artisteista.

Lastenklinikoiden Kummien JouluMielelle-hyväntekeväisyyskonsertti esitetään MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa sunnuntaina 11. joulukuuta klo 20 alkaen. Yksi konsertissa esiintyvistä artisteista on Arja Koriseva, joka on ollut mukana Kummit ry:n tapahtumissa aina järjestön alkutaipaleelta saakka.

Koriseva kertoi MTV Uutisille Joulumielelle-konsertin olevan hänelle jokavuotinen merkki lähestyvästä joulusta. Hän sanoi olevansa onnellinen siitä, että saa tänäkin vuonna esiintyä kyseisessä hyväntekeväisyyskonsertissa.

Koriseva ylisti Kummit ry:tä ja kertoi kunnioittavansa sen kasvua ja pitkää ikää.

– Täällä on hyvä tunnelma ja ihania ihmisiä. Kaikki on sydämestään hyvällä asialla, hän sanoi.

Korisevan esikoinen syntyi vuonna 1995. Aloitettuaan Kummit ry:n toiminnassa ja tutustuttuaan sen myötä pienten potilaiden tarinoihin hän oppi arvostamaan oman lapsensa terveyttä.

– Kun näki näitä pieniä, jotka eivät olleet niin onnekkaita tai jotka tarvitsivat apuamme, niin se tuli ihan fyysiseksi se tunne, joka minulle tuli silloin ja se valtava halu ja tarve auttaa, hän muisteli.

JouluMielelle-konserttilähetyksessä kuullaan perinteisesti koskettavia tarinoita lapsipotilaiden ja heidän perheidensä elämästä. Tänä vuonna lähetyksessä kuullaan muun muassa leukemiaa sairastavan Vilin, keskosena syntyneen Joakimin sekä koko elämänsä lastensairaalan kanssa hoitoyhteydessä eläneen ja omista kokemuksistaan kirjankin kirjoittaneen Alisan tarinat.

Koriseva sanoi, ettei hän pysty katsomaan konserttilähetyksessä esitettäviä pienten potilaiden tarinoita ennen esiintymisvuoroaan.

– Oikeasti, se menisi ihan runonlausumiseksi. Sitten minä itken sen jälkeen, kun olen esitykseni tehnyt. En pysty katsomaan mitään ohjelmiakaan, missä on epäoikeudenmukaisuutta ja lapset voi huonosti.

Urheiluhaaveri ei pidättele laulajaa

Koriseva saapui Joulumielelle-konserttiin sormi paketissa. Laulajalle kävi taannoin urheilutapaturma, kun hänen pikkusormensa jäi salibandypelin tiimellyksessä kahden mailan väliin ja murtui.

– Olen intohimoinen salibandyn pelaaja, olen pelannut sitä vuosia. Tämä on ensimmäinen tapaturma, joka minulle sählyä pelatessa sattui, hän kertoi.

– Lääkäri sanoi, että sairaslomaa, niin minä sanoin, että ei, ääni kulkee ja mikkikäsi toimii, hän nauroi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja