Mainos

Apple varoittaa erikoisesta ongelmasta: Apple Pencil -kynän lataaminen voi vaikuttaa autonavaimen toimintaan

Apple on lisännyt sivuilleen mielenkiintoisen varoituksen ongelmasta, joka voi ilmetä ladattaessa uutta toisen sukupolven Apple Pencil -kynää iPad Pron kyljelle kiinnitettynä.

”Jos lataat Apple Penciliä (2. sukupolvi) iPad Pron avulla ja kauko-ohjattava autonavaimesi on lähistöllä, signaalihäiriö saattaa estää sinua avaamasta autosi ovia kauko-ohjattavalla avaimella. Jos näin käy, voit vain siirtää iPad Pron kauemmas autonavaimesta tai irrottaa Apple Pencilin iPad Prosta ja säilyttää sitä erillään. Kun Apple Pencil ei enää lataudu, signaalihäiriötä ei enää ilmene”, kertoo Apple sivuillaan.

Viime vuonna esitelty toisen sukupolven Apple Pencil ladataan asettamalla se kiinni viimeisimmän sukupolven iPad Pron (11 tai 12,9 tuumaa) kylkeen. Kynä kiinnittyy oikeaan kohtaan kyljellä magneettien avulla ja latautuu kiinni ollessaan.

Applen kuvailema ongelma autonavainten tuskin on kovin yleinen. Apple ei ole kertonut, kuinka lähellä toisiaan Apple Penciliä lataavan iPadin ja autonavaimen pitää olla, jotta häiriöitä alkaa ilmetä. Vaikkei ongelma ole suuri, on se kuitenkin hyvä tiedostaa. Jos siis olet iPad Pro ja Apple Pencil -käyttäjä ja autonavaimesi ei ota toimiakseen, tiedät syypään.

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja