Apple julkisti punaiset iPhone 8:n ja iPhone 8 Plussan

Apple on julkistanut uudet punaiset väriversiot iPhone 8 ja iPhone 8 Plus -puhelinmalleista. Uudet värit ovat jälleen PRODUCT(RED)-tuotteita, joiden myynnistä lahjoitetaan rahaa AIDSin vastaiseen työhön viime keväänä esiteltyjen punaisten iPhone 7 -mallien tavoin.

iPhone 8 ja iPhone 8 Plus (PRODUCT)RED Special Edition tulevat myyntiin perjantaista 13. huhtikuuta alkaen sekä 64 että 256 gigatavun tallennusmuistilla varustettuina malleina. Suomea ei ole tällä kertaa listattu ensimmäisen aallon myyntimaihin, vaan tänne punaisia iPhoneja voitaneen odottaa saataville vasta myöhemmin huhtikuussa. Tilattavaksi ensimmäisillä markkinoilla punaiset mallit ovat tulossa huomenna tiistaina 10. huhtikuuta.

Tällä kertaa punaiset iPhone-mallit ovat edestä mustia toisin kuin viime vuoden edestä valkoiset punaiset iPhone 7:t. Muiden iPhone 8 -värien tavoin myös punaiset mallit ovat alumiinirunkoisia ja takaa lasipintaisia.

Punainen iPhone 8 ja iPhone 8 Plus eivät värin lisäksi muuten eroa muista iPhone 8 -puhelimista. Tekniikan lisäksi myös hinnat ovat samat. Aiemmin iPhone 8 ja iPhone 8 Plus ovat olleet saatavilla tähtiharmaana (musta), hopeana ja kultaisena värinä.

iPhone X:lle Apple esitteli punaisen PRODUCT(RED) Leather Folio -nahkakotelokuoren. Yhdysvalloissa sen hinta on 99 dollaria.

PRODUCT(RED)-tuotteiden myynnistä lahjoitetaan rahaa Global Fundille HIVin ja AIDSin vastaisiin testeihin ja hoitoon. Apple on tehnyt PRODUCT(RED)-yhteistyötä vuodesta 2006 alkaen, ja on lahjoittanut tänä aikana yhteensä yli 160 miljoonaa dollaria suurimpana yrityslahjoittajana. ”Tämä erikoisversio PRODUCT(RED) iPhone sisältää tyrmäävän punaisen ja mustan väriyhdistelmän ja tarjoaa asiakkaille myös mahdollisuuden vaikuttaa HIVin ja AIDSin leviämisen vastaiseen taisteluun”, kommentoi Applen tuotemarkkinoinnin johtaja Greg Joswiak.

iPhone 8 sisältää 4,7 tuuman ja iPhone 8 Plus 5,5 tuuman näytön. Puhelimissa on 12 megapikselin takakamera, iPhone 8 Plussassa myös optisen zoomin mukaan tuova toinen takakamera, Apple A11 Bionic -järjestelmäpiiri sekä tuki langattomalle lataukselle.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja