Mainos

Käytä Apple TV:tä iPhonella – uusi TV Remote -sovellus julkaistu

Apple on julkaissut App Storessa ladattavaksi uuden TV Remote -sovelluksen, joka mahdollistaa Apple TV -laitteen kauko-ohjaamisen iPhonella.

Uusi sovellus muistuttaa Apple TV:n Siri-kauko-ohjainta ja käytännössä vastaa myös sen toimintoja ohjelmiston muodossa. iPhonen kosketusnäytöllä näkyvät ohjainpainikkeet, minkä lisäksi myös sovelluksen kautta Apple TV:tä voi ohjata Sirin kautta. Uusi sovellus mahdollistaa myös kiihtyvyysanturia ja gyroskooppia liikeseurannassa hyödyntävien Apple TV -pelien pelaamisen.

Erityisen hyödyllinen uusi sovellus verrattuna fyysiseen kaukosäätimeen on tekstinsyötössä – se käy aiempaa selvästi helpommin iPhonesta sen kosketusnäppäimistöllä.

Uusi Apple TV Remote -sovellus toimii ainoastaan viimeisimmän, viime syksyllä myyntiin tulleen uuden Apple TV:n kanssa. Uutta sovellusta ei ole ainakaan vielä toistaiseksi optimoitu iPadin suuremmalle näytölle.

Applen aiempi iTunes Remote -sovellus on myös edelleen saatavissa App Storesta. Se ei tue uudesta TV Remotesta poiketen Siriä eikä pelien ohjaamista.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.