Apple julkaisi iOS 12.3:n iPhoneille ja iPadeille – myös watchOS-, tvOS- ja macOS-päivitykset julkaistu

Apple on julkaissut uudet käyttöjärjestelmäversiot useille eri laitteilleen.

iOS 12.3:n, Apple TV:n tvOS 12.3:n sekä vanhemman kolmannen sukupolven Apple TV:n 7.3-päivityksen tärkein uudistus on uudistettu TV-sovellus, jonka tärkein lisäys on Apple TV Channels, joka mahdollistaa eri videotilauspalvelujen, kuten Yhdysvalloissa HBO:n, helpomman tilaamisen ja käytön.

Apple TV -sovellus on saatavilla myös Suomessa, mutta Apple TV Channels -kanavaominaisuutta ei täällä tueta. Apple TV -sovellus sisältää kuitenkin myös iTunes-kaupan ostettavan ja vuokrattavan sisällön sekä osaa tarjota katselun perusteella personoituja suosituksia katseltavaksi.

iOS 12.3 sisältää myös virhekorjauksia sekä parannuksia Applen muihin palveluihin ja sovelluksiin, kuten Apple Music, Apple TV Remote, AirPlay 2 ja CarPlay:

  • Musiikki-sovelluksen Sinulle-välilehti päivittyy nyt useita kertoja päivässä ehdottaen musiikkia teemoittain genrejen, artistien ja tunnelmien mukaan
  • Korjaus ongelmaan, jonka vuoksi Apple TV Remote -sovellus ei voinut keskeyttää ja hallita videota tai muuttaa äänenvoimakkuutta
  • Korjaus ongelmaan, joka vuoksi Wi-Fin avulla soitetut puhelut saattoivat katketa
  • Korjaus ongelmaan, jonka johdosta yhdistetyssä iPhonessa olevan kappaleen tiedot eivät näkyneet auton näytössä

Tänään tuli saataville myös Samsungin televisioille sovellus, joka lisää niihin Applen TV-sovelluksen ja AirPlay 2 -tuen.

Myöskään Apple Watchin watchOS 5.2.1 -päivitys ei tuo virhekorjausten lisäksi muuta merkittävää Suomeen. Se laajentaa EKG-sydänsähkökäyrämittauksen saataville Puolassa, Slovakiassa, Tshekissä, Kroatiassa ja Islannissa. Suomessa Apple Watch Series 4 sai tuen EKG-mittaukselle jo maaliskuun lopulla watchOS 5.2 -päivityksessä.

macOS 10.14.5 keskittyy myös virhekorjauksiin sekä suorituskykyparannuksiin.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja