Apocalyptica-sellisti ja Anne-Mari Berg: Avoliitto

Rokkarin ja kaunottaren parisuhde on ottanut seuraavan askeleen, kun Anne-Mari muutti virallisesti rakkaansa luo Turkuun.

Kaksikon välillä ollut kahden kodin parisuhde on taaksejäänyttä elämää, sillä kurvikaunotar on muuttanut osoitteensa virallisesti Turkuun 30. tammikuuta.

– Olenhan minä jo vuoden verran epävirallisesti asunut täällä Turussa, mutta nyt luovuin vasta Jyväskylän asunnostani. Nyt olen asettunut tänne Turkuun ja olen nyt laittanut kotia kuntoon. Meillä on täällä kiva koti, Anne-Mari kertoo MTV3.fin Viihdeuutisille.

Apocalyptica-muusikon ja kohukaunottaren suhde tuli julki marraskuussa 2009. Sen jälkeen suhde on ollut värikäs, sillä pitkiä keikkamatkoja tekevän Pertun työ on aiheuttanut suhteelle omia ongelmia. Kevään 2010 aikana pariskunta piti suhteessaan mietintätaukoa, mutta parisuhdekriisi päättyi lopulta kihlojen vaihtamiseen kesäkuussa.

Pian kihloihin menon jälkeen suhteessa koettiin lisää ongelmia ja parisuhde ajautui kriisiin syyskuussa. Pariskunta pääsi tämänkin karikon yli ja nyt suhteessa menee hyvin.

– Olemme nyt viettäneet Pertun kanssa ihan rauhallista elämää ja kaikki on hyvin. Rakkaus roihuaa, Anne-Mari paljastaa.

Onko suhteessa mietitty jo seuraavaa askelta, naimisiinmenoa?

– On siitä puhetta ollut. Mitään varmaa ei ole lyöty kuitenkaan lukkoon. Eihän sitä koskaan tiedä, hyväntuulinen kaunotar naurahtaa.

MTV3: Viihdeuutiset

Kuvat: MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja