Antti Niemi vertaa Liverpoolin suurta tähteä Sami Hyypiään: "Raskas menetys"

Keskuspuolustaja Virgil van Dijkin poissaolo on Liverpoolille raskas takaisku jalkapallon Mestarien liigan neljännesvälierien avausosassa, alleviivaavat C Moren asiantuntijat Petri Pasanen ja Antti Niemi.

Liverpool kohtaa tänään tiistaina ensimmäisessä neljännesvälieräottelussa kotonaan Bayern Münchenin, ja muutamien loukkaantumisten ohella van Dijk on sivussa pelikiellon myötä. Pasanen povaa, että tämä on huippukohtaamisessa kaikista suurin takaisku, ja siinä "voi olla Bayernin paikka iskeä".

– Mietin just, että jos Liverpoolin valmentaja Jürgen Klopp saisi valita, olisiko loukkaantuneena (hyökkääjätähti) Mo Salah vai Virgil van Dijk, melkein tekisi mieli sanoa, että mieluummin jättäisi Salahin pois. Niin tärkeä van Dijk tuntuu olevan nykyjoukkueelle, Pasanen kommentoi MTV Uutiset Livessä.

Antti Niemi jatkoi samansuuntaisin miettein ja nosti esiin myös Sami Hyypiän, joka toimi Liverpoolin puolustuksen kivijalkana vuosina 1999–2009.

– Van Dijk on minun mielestäni ensimmäistä kertaa ilman sinivalkoisia laseja sellainen toppari, jota ei ole ollut Sami Hyypiän jälkeen. Hän johtaa sitä puolustusta sekä pelillisesti että on henkisesti erittäin suuri pelaaja tuossa joukkueessa. Hän on se joukkueen liideri.

– Hän on raskas menestys Liverpoolille tänä iltana.

Mestarien liigan ottelut ja studiot tällä viikolla:

Tiistai:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Lyon – FC Barcelona klo 21.45 C More Sport 2
Liverpool – Bayern München klo 21.55 C More Sport 1

Keskiviikko:
Jalkapallostudio klo 21.00 C More Sport 1 ja mtv.fi
Schalke – Manchester City klo 21.45 C More Sport 2
Atletico Madrid – Juventus klo 21.55 C More Sport 1

Kaikki Mestarien liigan ottelut suorana ja suomeksi selostettuna vain C Moressa. Lue lisää tästä.

Lue myös:

    Uusimmat