Antonio Flores osoitti ällistyttävää kykyä viidakossa – selviytyi tästä kauhutehtävästä: "Se ei ole ihminen"

Esko murtuu soittaessaan tyttärelleen 2:00
Antonio Flores yllätti jaksossa myös Esko Eerikäisen – katso video!

Hiustaiteilija Antonio Flores ällistytti muita kilpailijoita kyvyllään syödä erikoisia ruokia.  Varo juonipaljastuksia!

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois! -ohjelman seitsemännessä jaksossa julkkikset pääsevät hyväntekeväisyystehtävän aikana koettelemaan jälleen kerran kanttiaan.

Rahaa hyväntekeväisyyspottiin keräävät tällä kertaa Nuppu Oinas, Antonio Flores, Esko Eerikäinen, Sini Sabotage ja Perttu Sirviö.

Esko, Perttu ja Sini joutuvat pitämään kiinni puusta 45 minuutin ajan. Heihin on kiinnitetty joustava köysi, mikä vetää heitä samaan aikaan irti puusta.

Antoniolla ja Nupulla on mahdollisuus lyhentää puusta pidettävää aikaa syömällä mitä ihmeellisimpiä asioita. Tarjolla tehtävässä on muun muassa häränkivestä, torakoita, verihyytelöä, lehmän silmiä ja suolta.

Flores suoriutuu tehtävästä kyvykkäästi syöden epämääräisen ruoka-annoksen toisensa jälkeen. Nuppu oksentelee ja itkeskelee annosten välissä, mutta ei huuda turvalausetta: ”Olen julkkis, päästäkää minut pois”, mikä vapauttaisi hänet kilpailusta.

– Kärpäset menevät kurkkuun, Nuppu itkee ja pitää oksennusääntä.

Tehtävä onnistuu loistavasti Floreksen ansiosta ja julkkikset saavat kerättyä 1500 euroa hyväntekeväisyyteen.

– Ihan sairas tehtävä. Me pidimme puusta kiinni ja tuntui, että raajat repeytyivät. Samalla oli hirveää kuunnella, kun Nuppu kävi sitä taistelua itsensä kanssa. En koskaan repinyt itsestäni niin paljoa, kun tässä tehtävässä, Eerikäinen kuvailee.

Leiriin palatessa julkkikset ylistävät Antoniota.

– Se ei ole ihminen, Se on eläin, Heidi Sohlberg toteaa.

– Kaikki olivat henkisesti loppu siitä tehtävästä paitsi Antonio, joka on supersankari, Sara Sieppi kuvailee.

Olen Julkkis... Päästäkää Minut Pois!  MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa pe klo 20. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat