Mainos

Antonio Flores: Alussa en edes tiennyt, että Pekka on poliitikko

Kun Antonio Nexar Flores tapasi Pekka Haaviston, hän ei arvannut, että päätyisi jonakin päivänä presidentinvaalimyllytykseen.

– Aluksi en edes tiennyt, että Pekka on poliitikko. Se selvisi vasta Suomessa, Flores kertoo Tavastian vaalihumussa.

Kun Haavisto kertoi haluavansa lähteä mukaan presidenttikisaan, Florez pohti asiaa pari päivää parin yksityiselämän kannalta. Nopeasti hän kuitenkin sanoi: Anna mennä vain.

Tänä iltana Flores on Haavistosta ylpeä. Tappiosta huolimatta hän on häkeltynyt siitä, kuinka moni äänesti Haavistoa ja hänen edustamiaan arvoja.

– Fiilis on uskomaton. Tämä ei ole mikään pettymys, hyvältä tuntuu, Flores hehkuttaa.

Kampanjan alussa Floresin oli vaikea uskoa toisen kierroksen mahdollisuuteen, mutta viimeisen parin viikon aikana usko kasvoi niin, että hän ei olisi hämmästynyt, jos Haavisto olisikin tänä iltana noussut presidentin pallille.

Floresin kotimaassa Equadorissa media on kiinnostunut kotimaanpojan ja suomalaispoliitikon suhteesta. Paikallisille seksuaalivähemmistöille asia on ollut erityisen tärkeä, koska Floresin mukaan Equadorissa homoseksuaalina ei ole helppo elää.

Huomenna Flores viettää vapaapäivää, mutta sitten arki jatkuu jälleen kampaajantöillä. Asiakasmäärä Floresin kampaamossa ei ole kasvanut, mutta nykyisin asiakkaat ovat entistä kiinnostuneempia itse kampaajasta.

(MTV3)

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.