Anton Lundellin jatko HIFK:n ja Floridan välillä vielä varmistumatta: "Ainakin se on koko ajan ollut suunnitelma"

HIFK:n Anton Lundellin uskomaton tehoilta – kaikki tehopisteet 2:07
Anton Lundell teki hirmuista jälkeä SM-liigan ottelussa Jukureita vastaan marraskuussa.

Juuri kotimaahan nuorten MM-kisoista palannut Anton Lundell odottaa kotimaisemissa ensimmäiseksi ulkoilmaan pääsemistä. Keskustelut hänen loppukauden pelipaikastaan ovat saaneet vielä odottaa.

Lundell kipparoi Suomen alle 20-vuotiaat MM-pronssille Kanadassa pelatussa turnauksessa.

Matkustuksesta ja aikaerosta toipuva Lundell kertoi odottavansa kotioloista eniten ulkoilmaan pääsemistä, sillä joukkueen ulkoilu kisakuplassa rajoittui edmontonilaisen hotellin parveketasanteelle.

Liigan asettaman viiden päivän karanteenin sekä koronatesti tulevana sunnuntaina tai maanantaina. Sen jälkeen edessä on paluu HIFK:n paitaan. Ainakin toistaiseksi Lundell elää siinä käsityksessä, että hän pelaa SM-liigassa kauden loppuun asti eikä suuntaa Pohjois-Amerikkaan etuajassa vahvasta MM-turnauksesta huolimatta.

– Turnaus loppui äsken, joten en ole paljon kerinnyt jutella oikeastaan mihinkään suuntaan. Ainakin koko ajan on ollut suunnitelma, että pelaan tämän kauden IFK:ssa ja se on vielä se suunnitelma. Mukava päästä taas IFK:hon ja saada pelejä alle. Lähdetään rakentamaan kohti kevättä IFK:n kanssa, Lundell kertoi MTV Urheilulle.

Hänen NHL-seurastaan Florida Panthersista on kuitenkin oltu yhteydessä, mutta Aleksander Barkovin ja seurajohdon viestit ovat koskeneet täysin päättyneitä kisoja.

– Viestejä on tullut, että ”onneksi olkoon, hyvä turnaus”. Ei sen kummempaa vielä, Lundell kuittasi.

Paineet tuttuja jo HIFK:sta

Lundell lähti kisoihin Nuorten Leijonien selkeänä johtohahmona ja nimekkäimpänä pelaajana. Hän ei roolistaan ottanut sen suurempia paineita.

– Odotukset kuuluvat tähän lajiin, ja totta kai meillä IFK:ssa on joka vuosi korkeat odotukset, Lundell sanoo.

– Täytyy osata pelata hyvin, vaikka ihmiset kirjoittelevat, mitä kirjoittelevat ja odottavat isoja asioita. Se on hyvä taito, ettei ulkoinen paine heilauta tasoa. Sitä puolta on päässyt myös treenaamaan.

Lue myös:

    Uusimmat